Bobbi Kristina Brown autóbalesetet szenvedett néhány nappal azelőtt, hogy eszméletlenül megtalálták

Forrás: Northfoto -
Bobbi Kristina eszméletlenség drog kóma baleset Bobbi Kristina Brown Whitney Houston autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két ember sérült meg abban az autóbalesetben, amelyben Bobbi Kristina is érintett volt. Mindez néhány nappal azelőtt történt, hogy megtalálták a fürdőkádjában eszméletlenül. 

Néhány nappal azelőtt, hogy eszméletlenül feküdve találtak rá Bobbi Kristina Brownra, kiderült, hogy a lány egy autóbaleset részese volt. Elvesztette a kontrollt a jármű felett, amikor kilyukadt az egyik kerék, és összeütköztek egy másik kocsival. Brown utasa és a másik autó sofőrje kórházba került az ütközés után.

Forrás: Northfoto

Január 23-án egyébként rendőrök érkeztek Whitney Houston lányának lakásához, a szomszéd szerint ugyanis veszekedés és ütések hangjai hallatszódtak a helyszínről.

Bobbi Kristinát élettársa, Nick Gordon és egy barátja találta meg eszméletlenül a fürdőkádjában. A lány arcán sérüléseket fedeztek fel, ezért sokan arra gyanakodnak, hogy Gordonnal dulakodhattak. A rendőrség nyomoz az ügyben.

A legfrissebb hírek szerint Bobbi Kristina jobban van, már a szemét is kinyitotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.