Pszichiáter kezeli Hujber Ferit

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc Fem3Café kórház pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznek szakember segít feldolgozni a betegségéből fakadó lelki problémákat. Hujber Feri elhatározta, megpróbálja leküzdeni káros szenvedélyeit. 

A Fem3 Caféban Joshi Bharat Hujber Ferivel beszélgetett. A színész elmesélte, jó ideje érezte, hogy baj van: fáradékony volt és a közérzete sem volt jó. Kórházba került, kétszer is újraélesztették, amely során olyan horrorisztikus élményeket élt át, hogy a mai napig rémálmok gyötrik. Elmondása szerint olyan volt, mintha „odaát” szembesítették volna minden rosszal, amit eddig elkövetett. Éppen ezért most nem tudja, ki is valójában, mivel eddig jó embernek hitte magát.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Elárulta, pszichiáter segíti át a nehéz időszakon. Arra mindenesetre már rájött, nem folytathat önpusztító életmódot, teljes mértékig kerülnie kell a dohányzást, az alkoholt és a túlhajszoltságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.