Visszakapta régi életét Kárpáti Rebeka, amióta átadta koronáját az új Miss Universe-nek, Kelemen Henriettának. Ez már cseppet sem olyan királynői, mit korábban.

Percről percre be van osztva Rebeka élete, ami már nem a különféle királynői protokoll eseményekről és a szépségéről szól.

"Iskolába járok, éppen vizsgaidőszak van, közben szöveget tanulok a Jóban Rosszban sorozathoz, és mindemellett mosok, főzök, takarítok. Bármily furcsán is hangzik, a sok tennivaló, a szoros időbeosztás ellenére tetszik ez az életvitel. Nagyon szeretek főzni, a barátom pedig imádja, amikor finom, meleg étellel várom. Előfordul, hogy amikor este 11-kor hazaérek, már nincs kedvem elmosogatni és otthagyok csapot-papot. Ilyenkor csak annyit mondok, hogy bocs és lefekszem aludni"  – árulta el Rebeka, akit párja igyekszik mentesíteni a sok teher alól.

Fotó:Zsigmond László/Life.hu

„Az egyik, nagyon stresszes napom után alaposan meglepett. Már otthonról elindulva bűntudatom volt, hogy mindet otthagytam, nem volt időm rendet tenni. Ő megtette ezt helyettem, alaposan meglepett, amikor otthon megtaláltam a hátrahagyott kedves kis cetlijét: 'Kicsim, kimostam a ruhákat, elmosogattam, bevetettem az ágyat, felporszívóztam, levittem a szemetet.' Nagyon meghatott a figyelmessége" - tette hozzá Rebeka, aki szépsége helyett inkább már színészi vénáját kamatoztatja.

„Megvannak a régi kapcsolataim, folyamatosan járok válogatásokra, de ha meg is kapom a munkát, ezek egyszeri alkalmak. De megérte királynőnek lenni! Sok dolgot kaptam, nagyon jó évem volt. Ha visszamehetnék az időben, akkor ugyanúgy csinálnék mindent. De a mai fejemmel már nem indulnék el szépségversenyen. Az elején nem gondoltam bele, jó poénnak tartottam, hogy a gazdag üzletemberek úgy mustrálják a lányokat, mint egy darab húst a piacon. Ma már nem szeretném azt bizonygatni, hogy a külső mellett belső tartalommal is rendelkezem."