Kárpáti Rebeka nem fogadta el a házassági ajánlatot

esküvő Miss Universe Hungary Kárpáti Rebeka fotóalbum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kárpáti Rebeka nagyon fiatal, még csak 19 éves, az esküvő gondolata mégsem hozza zavarba. Az viszont annál inkább, hogy szépségkirálynő lévén több, idősebb férfi is a kegyeit keresi, sőt házassági ajánlatot is kapott. Ám ő csak egy férfi, a szerelme kérdésére vár.

Szerencséje van Rebekának, hogy párja, Kazarján Deniel nem féltékeny típus. A Miss Universe Hungary 2013 cím jelenlegi tulajdonosának rengetegen bókolnak, ő mégis szerelmével próbálta ki, hogy milyen érzés menyasszonynak lenni.

Forrás: Esküvő Classic magazin

„Valóban nem panaszkodhatok a bókok miatt, Moszkvában például egy üzletember próbált megkörnyékezni, Isztambulban pedig még házassági ajánlatot is kaptam. De a szerelmem, Deni nem féltékeny típus, és én sem vagyok az a tipikus aggódó barátnő. Őt is rengeteg lány veszi körbe nap mint nap, már csak az Appril Projekt nevű tánccsoportja miatt is, amivel egy népszerű tehetségkutatóban futottak be. A lényeg, hogy mindketten biztosak vagyunk a saját és a másik érzéseiben is, és mindig is büszkén vállaltuk a kapcsolatunkat. Pedig nem indult könnyen, nem akartam beadni a derekamat, amikor Deni udvarolni kezdett. 3 évvel ezelőtt találkoztunk egy tánctáborban, ahol Deniel tanárként vett részt. Ő már első látásra belém szeretett, én viszont egy kicsit vonakodtam a dologtól, mert elég nagy macsó hírében állt, és úgy éreztem, hosszú távon nem venne komolyan. Aztán, szerencsére, hamar meggyőzött az ellenkezőjéről, és azóta is együtt vagyunk! És hogy mivel vett le a lábamról? Apró kis figyelmességekkel, olyanokkal, amik megfűszerezik a mindennapokat. Egyébként az első csókunk teljesen olyan volt, mint valami romantikus filmben: a semmiből megjelent két hattyú, sütött ránk a telihold, és még a locsolók is beindultak! Elég csöpögősen hangzik, sokat is nevettünk rajta, de mindig emlékezetes élmény marad" – emlékezett vissza megismerkedésükre a fiúval nemrég összeköltözött Rebeka, aki az Esküvő Classic Magazin mediterrán hangulatú esküvői fotózásán kipróbálhatta, milyen érzés menyasszonynak lenni.

Forrás: Esküvő Classic magazin

„Mivel mindent együtt tervezünk, a lánykérés is adja magát. Beszéltünk már róla, de azt csak Deni tudhatja, hogy mikor áll készen feltenni nekem a kérdést. Esküvő biztosan nem lesz idén, de ki tudja, lehet, hogy a közös nyaralásunk alkalmával fog elhangzani a számból az a bizonyos igen, ugyanis hamarosan a tengerentúlra, Amerikába megyünk, hogy bejárjuk az északi partot, és meglátogatjuk Deni édesapját is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.