Kevés volt a kukkolás, a szex és az ízes beszéd, Edina távozott a villából

Fotó: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
VV Edina VV7 VV Laci Való Világ párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Próbáltam nem eluralkodni az érzésen" - mondta Edina a Lacival való kapcsolatuk elején, aztán mégiscsak így lett. Alaposan egymásba szeretett a két villalakó, és éppen ez okozta, hogy az egyiküknek ki kellett esnie. Most felelevenítjuk nektek Edina legjobb pillanatait!

Bár édesanyjának megígérte, hogy szűzies életmódot él majd a villában, hamar rájött, ez nem fog menni. Amellett, hogy lelkesen kukkolta Fanni és Dennis aktusait, bevallotta, hogy kissé perverz. Egészen pontosan így:

Kérlek szépen, én nyögtem volna, csak nem adott a lehetőség, mert fizikai gondokkal küszködöm” -foglalta össze Laci szexuális teljesítményét.

Fotó: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

"Mindkét fenekem tiszta piros" - jegyezte meg Edina egyik szexuális együttlétük után. Mire lovagja csak ennyit kérdezett: "Neked két segged van?"

Egészen új szavakat is tanulhattunk az erdélyi lánytól, ilyen például a következő:

"Fél tábla, rajtuk kívül még vannak itt öten, rukkola meg lóf*sz!" - ezt sajnos még mindig nem tudjuk értelmezni, de ezt is Edina mondta.

Hiányozni fog a nézőknek, ahogy Edina a közösülésről beszél, hallgassuk hát meg együtt utoljára!

Peter Srámek a harmadik helyen végzett a Rising Starbanhttp://www.life.hu/bulvar/20150215-peter-sramek-a-harmadik-helyen-vegzett-a-rising-starban.htmlFehérvári Gábor Alfréd után most Peter Srámek is elbúcsúzott a Rising Startól. Persze, azért egy harmadik hely nem olyan rossz, ugye? Már csak Várhegyi Lucas Palmira és Czibi Norbert küzdenek a győzelemért.TV + BulvárOrigoFehérvári Gábor Alfréd kiesett a Rising Starbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150215-fehervari-gabor-alfred-kiesett-a-rising-starbol.htmlPeter Srámek, Várhegyi Lucas Palmira, Fehérvári Gábor Alfréd és Czibi Norbert. Ők azok az énekesek, akik néhány perccel ezelőtt még bízhattak abban, hogy ma a Rising Star dobogójának a legfelső fokára állhatnak. Nos, Gábor már biztos nem nyeri meg a versenyt. Az első forduló után ő kapta a legkevesebb szavazatot, így ő lett a TV2 tehetségkutaójának negyedeik helyezettje. TV + BulvárOrigoFura üzenetet tett közzé VV Edina édesanyja http://www.life.hu/bulvar/20150214-vv-edina-edesanyja-a-facebookra-posztolta-hogy-lanya-kevesebb-szavazatott-kapott-mint-vv-laci.htmlAz egyik legérdekesebb párbajt láthatják vasárnap este a ValóVilág nézői, ugyanis a játék történetében ilyen még soha nem fordult elő: szerelmespár küzd meg egymással. Mi pedig különös posztot találtunk, amit Edina édesanyja tett közzé. TV + Bulvár--Szuperszexi fotó készült VV Edinárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150214-szuperszexi-foto-keszult-vv-edinarol-a-valovilag7-jatekosarol.htmlÚgy tűnik, ha szégyellős is, pózolni azért szeret VV Edina. Az alábbi kép tanúsága szerint mindenképpen...TV + BulvárSzabó Zsófi: "Valentin-nap a BARÁTOMMAL"http://www.life.hu/bulvar/20150214-szabo-zsofi-barontis-gaborral-es-ungar-anikoval-valentin-napozott.htmlBaronits Gáborral és Ungár Anikóval vett részt egy zeneakadémiai koncerten Szabó Zsófi. Az RTL Klub műsorvezetője provokatív fotót posztolt. Nem, nem ÚGY provokatívat. TV + BulvárOrigoKero: "Őszinte leszek: egy éven keresztül voltam részeg"http://www.life.hu/bulvar/20150214-a-rising-star-szigoru-itesze-kerenyi-miklos-gabor-a-hal-a-tortanban-meselt-arrol-miert-nem-lett.htmlKellemes öniróniával mesélte el Kerényi Miklós Gábor, miért nem lett belőle színész, és hogy a sikertelen felvételije után hogyan reagált a kudarcra. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.