Fehérvári Alfréd Gábor Rising Star énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Peter Srámek, Várhegyi Lucas Palmira, Fehérvári Gábor Alfréd és Czibi Norbert. Ők azok az énekesek, akik néhány perccel ezelőtt még bízhattak abban, hogy ma a Rising Star dobogójának a legfelső fokára állhatnak. Nos, Gábor már biztos nem nyeri meg a versenyt. Az első forduló után ő kapta a legkevesebb szavazatot, így ő lett a TV2 tehetségkutaójának negyedeik helyezettje. 

Úgy tűnik, a jóképű énekest hiába ostromolták a rajongók, hiába kapott szerelmes leveleket és üzeneteket, nem szavaztak rá ma elegen a nézők közül. Igaz, Gábor betegen állt színpadra vasárnap este, sőt pár napja kórházba került, így még az is kétséges volt, hogy képes lesz-e folytatni a versenyt.

Nem csak Gábor, de Majka is betegen állt a Rising Star színpadára a döntőben. A műsorvezetőt az influenza döntötte le a lábáról, igaz, ebből semmi nem látszik rajta.

Mi már tudjuk ki nyeri a Rising Star döntőjét

Kíváncsiak voltunk, hogy szerintetek ki érdemli meg azt, hogy az első helyen végezzen. Így szavaztatok!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.