Kilátástalan VV Edina élete: "Egyetlen forint tartalékom sincsen"

ValóVilág7 VV Edina szegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág után a való élet problémáival is szembe kell néznie VV Edinának. Nem csupán Lacitól kellett elszakadnia, hanem megélhetési gondokkal is küzd. 

Nagyon szerette volna elvinni a főnyereményt VV Edina. A lány bízott benne, hogy megnyerheti a játékot, a pénzzel pedig segítheti a családját, valamit a továbbtanulás is a tervei között szerepelt.

Forrás: RTL Sjatóklub

Éppen ezért még mindig nem bocsátotta meg magának, hogy Lacival szabályt szegtek, és végül egymással párbajoztak. "Megbántam, hogy nem bírtunk uralkodni a vágyainkon, és az lett a vége a dolognak, hogy ki kellett esnem a játékból. Sajnos ezt már nem tudom visszaforgatni, úgyhogy inkább azon leszek, hogy mindenhol hangoztatni fogom, villalakóként mi az, amit 24 órában átél az ember" - mesélte a Borsnak a baróti lány.

"Fogalmam sincs, most hogyan tovább, egyelőre munkát keresek és lehetőségekre várok, addig pedig anyukámra meg a testvéremre támaszkodom, mert egy forint tartalékom sincsen. Remélem, minél hamarabb talpra tudok állni, mivel felnőtt vagyok, muszáj. A villalét előtt egy gyárban dolgoztam, hétvégén pedig pultoslányként robotoltam. Kétkezi munkával képtelenség a házunk építését befejezni, meg az egyetemi tandíjamat fedezni. Pestre akarok költözni" – vázolta fel rövidtávú terveit Edina.

Borult a papírforma a ValóVilágban

93 napja vannak benn a villában a játékosok, közeleg a finálé. Azzal azonban, hogy Edina kiesett, megváltoztak benn az erőviszonyok. Hogy miként, azt az Origo cikkéből megtudod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.