A ValóVilág után a való élet problémáival is szembe kell néznie VV Edinának. Nem csupán Lacitól kellett elszakadnia, hanem megélhetési gondokkal is küzd. 

Nagyon szerette volna elvinni a főnyereményt VV Edina. A lány bízott benne, hogy megnyerheti a játékot, a pénzzel pedig segítheti a családját, valamit a továbbtanulás is a tervei között szerepelt.

Forrás: RTL Sjatóklub

Éppen ezért még mindig nem bocsátotta meg magának, hogy Lacival szabályt szegtek, és végül egymással párbajoztak. "Megbántam, hogy nem bírtunk uralkodni a vágyainkon, és az lett a vége a dolognak, hogy ki kellett esnem a játékból. Sajnos ezt már nem tudom visszaforgatni, úgyhogy inkább azon leszek, hogy mindenhol hangoztatni fogom, villalakóként mi az, amit 24 órában átél az ember" - mesélte a Borsnak a baróti lány.

"Fogalmam sincs, most hogyan tovább, egyelőre munkát keresek és lehetőségekre várok, addig pedig anyukámra meg a testvéremre támaszkodom, mert egy forint tartalékom sincsen. Remélem, minél hamarabb talpra tudok állni, mivel felnőtt vagyok, muszáj. A villalét előtt egy gyárban dolgoztam, hétvégén pedig pultoslányként robotoltam. Kétkezi munkával képtelenség a házunk építését befejezni, meg az egyetemi tandíjamat fedezni. Pestre akarok költözni" – vázolta fel rövidtávú terveit Edina.

Borult a papírforma a ValóVilágban
93 napja vannak benn a villában a játékosok, közeleg a finálé. Azzal azonban, hogy Edina kiesett, megváltoztak benn az erőviszonyok. Hogy miként, azt az Origo cikkéből megtudod