Kevés volt a kukkolás, a szex és az ízes beszéd, Edina távozott a villából

Fotó: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence -
VV Edina VV7 VV Laci Való Világ párbaj kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Próbáltam nem eluralkodni az érzésen" - mondta Edina a Lacival való kapcsolatuk elején, aztán mégiscsak így lett. Alaposan egymásba szeretett a két villalakó, és éppen ez okozta, hogy az egyiküknek ki kellett esnie. Most felelevenítjuk nektek Edina legjobb pillanatait!

Bár édesanyjának megígérte, hogy szűzies életmódot él majd a villában, hamar rájött, ez nem fog menni. Amellett, hogy lelkesen kukkolta Fanni és Dennis aktusait, bevallotta, hogy kissé perverz. Egészen pontosan így:

Kérlek szépen, én nyögtem volna, csak nem adott a lehetőség, mert fizikai gondokkal küszködöm” -foglalta össze Laci szexuális teljesítményét.

Fotó: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

"Mindkét fenekem tiszta piros" - jegyezte meg Edina egyik szexuális együttlétük után. Mire lovagja csak ennyit kérdezett: "Neked két segged van?"

Egészen új szavakat is tanulhattunk az erdélyi lánytól, ilyen például a következő:

"Fél tábla, rajtuk kívül még vannak itt öten, rukkola meg lóf*sz!" - ezt sajnos még mindig nem tudjuk értelmezni, de ezt is Edina mondta.

Hiányozni fog a nézőknek, ahogy Edina a közösülésről beszél, hallgassuk hát meg együtt utoljára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.