A Rising Star győzteséről, Várhegyi Lucas Palmiráról kompromittáló fotó készült, ahogy egy fiú karjaiba veti magát és vadul csókolózik.

Ahogy a Life.hu-nak is bevallotta, Palmira nem egy érzelgős lány és egyelőre szingliként tengeti a napjait. Sőt, a kubai nyereményútra versenytársával, Czibi Norbival utazik majd, hiszen mindketten egyedülállóak. Most azonban a Rising Star győztesét iskolája szalagavatóján több fiúval látták csókolózni – mesélte a Blikknek egy szemtanú, aki meg is örökítette a forró pillanatot.  

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A lány osztálytársnője a következőket mesélte a lapnak: „Az életben is végtelenül szerény és barátságos, a sztárságot is jól kezeli. Korrekt akarok lenni, ezért elmondom: Mira nem él párkapcsolatban. Viszont a gimnáziumból tizenöt fiút tudnék megnevezni, aki teljesen belehabarodott. A szalagavató afterpartiján, amelyet egy bárban rendeztek, Mira felhőtlenül bulizott, és három különböző fiúval is smárolt. Az egyik esetet megörökítettem, amikor a párhuzamos évfolyam szívtiprójával smárolt. Persze az iskola azóta erről beszél, de az biztos, hogy egyik csókból sem lesz párkapcsolat, mert Mira elkötelezetten szerelmes valaki olyanba, aki nem viszonozza az érzelmeit" – fejtette ki az osztálytárs.

Mira pironkodva reagált a történtekre: „Ez megint nem igaz így! Nincs szerelmem, és nem haragszom senkire! Arra sem, aki ezt beküldte rólam. A szalagavatón jól éreztem magam. Mondtam is a fiúnak, aki megcsókolt, hogy ebből nem lesz semmi, felejtsük el az egészet" – jelentette ki Palmira, aki állítja, azt sem vette észre, hogy többen udvarolnának neki.