Várhegyi Lucas Palmira TV2 párkapcsolat csókolózás fiú Rising Star szerelem Czibi Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star győzteséről, Várhegyi Lucas Palmiráról kompromittáló fotó készült, ahogy egy fiú karjaiba veti magát és vadul csókolózik.

Ahogy a Life.hu-nak is bevallotta, Palmira nem egy érzelgős lány és egyelőre szingliként tengeti a napjait. Sőt, a kubai nyereményútra versenytársával, Czibi Norbival utazik majd, hiszen mindketten egyedülállóak. Most azonban a Rising Star győztesét iskolája szalagavatóján több fiúval látták csókolózni – mesélte a Blikknek egy szemtanú, aki meg is örökítette a forró pillanatot.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A lány osztálytársnője a következőket mesélte a lapnak: „Az életben is végtelenül szerény és barátságos, a sztárságot is jól kezeli. Korrekt akarok lenni, ezért elmondom: Mira nem él párkapcsolatban. Viszont a gimnáziumból tizenöt fiút tudnék megnevezni, aki teljesen belehabarodott. A szalagavató afterpartiján, amelyet egy bárban rendeztek, Mira felhőtlenül bulizott, és három különböző fiúval is smárolt. Az egyik esetet megörökítettem, amikor a párhuzamos évfolyam szívtiprójával smárolt. Persze az iskola azóta erről beszél, de az biztos, hogy egyik csókból sem lesz párkapcsolat, mert Mira elkötelezetten szerelmes valaki olyanba, aki nem viszonozza az érzelmeit" – fejtette ki az osztálytárs.

Mira pironkodva reagált a történtekre: „Ez megint nem igaz így! Nincs szerelmem, és nem haragszom senkire! Arra sem, aki ezt beküldte rólam. A szalagavatón jól éreztem magam. Mondtam is a fiúnak, aki megcsókolt, hogy ebből nem lesz semmi, felejtsük el az egészet" – jelentette ki Palmira, aki állítja, azt sem vette észre, hogy többen udvarolnának neki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.