Zámbó Jimmy halála után 14 évvel szólalt meg Vágó Imréné, aki tisztázta azokat a pletykákat, miszerint az énekes halálakor még egy személy tartózkodott volna az énekes házában.

Ahogy a Life.hu is megírta, újabb fordulat történt Zámbó Jimmy halála ügyében. Kiderült ugyanis, hogy a magát koronatanúnak nevező Hulé Éva, Jimmy tavaly áprilisban elhunyt rajongója, állításával ellentétben, nem volt ott a király halála percében. A rendőrkapitány pedig úgy döntött, egy utolsó interjúban reagál a szomszédok közötti pletykára is – írja a Kiskegyed.hu-ra hivatkozva a Blikk

Forrás: facebook/Jimmy Zámbó

Nem csitul az a szóbeszéd, miszerint a tragikus éjszakán a szomszédok egy ismerős férfit láttak sietve távozni Jimmyék otthonából, aki Jimmy nevelt fia volt. Valóban ott volt ő is?

„A rendkívüli halálesetek államigazgatási eljárásban történő vizsgálata, valamint az azt megelőző adatgyűjtés, amelyeket a BRFK akció alosztálya – mint a helyszínre elsőként megérkező rendőri egység – folytatott le, kiterjedt arra is, hogy az esemény idején kik és mikor tartózkodtak a helyszínen. A lakókörnyezetben is elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás, tanúk meghallgatása, valamint a későbbi szakértői és más vizsgálatok – például kétoldalú telefonhívások és mobilszolgáltatói hívásinformációk szerint – a tragédia helyszínén csak Zámbó Jimmy és a felesége, Edit, valamint Hulé Éva tartózkodott. A házban volt még egyébként a Zámbó házaspár akkor ötéves Adrián nevű gyermeke, aki a földszinten, a nappaliban aludt" - magyarázta a rendőrkapitány.