A kokainimádás Oscar-szobra

Forrás: Instagram/Plastic Jesus -
drog Oscar 2015 kokain pszichológia bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életnagyságú Oscar-szobor térdel a  Hollywood Boulevardon és "kokaint szippant". A szobor talapzatán apró emléktábla hirdeti Hollywood és a kokain kapcsolatát. 

A Los Angeles-i székhelyű művész, aki magát csak Plastic Jesusnak nevezi, azt reméli, a műve felnyitja az emberek szemét arra, hogy komoly gondok vannak Hollywoodban, ahol a kokain a mindennapi élet része.

Forrás: Instagram/Plastic Jesus

A művész tavaly egy heroint magába injektáló Oscar-szoborral rukkolt elő, és egy nyilatkozatot is közétett, amelyben egyértelművé tette a szobor kiállításnak célját:

"Hollywood eltitkolt problémája a kábítószerfüggés, pedig többszáz ember érintett a szenvedélyben. Figyelmen kívül hagyják ezt a gondot, pedig a halál A-kategóriás sztárrá nőtte ki magát."

Minden idők 15 legszebb Oscar-ruhájahttp://www.life.hu/trend/20120222-minden-idok-15-legszebb-oscarruhaja.htmlMinden idők 15 leggyönyörűbb Oscar-ruháját kiválasztani sokkal nehezebb feladat, mint a legrosszabbakat összegyűjteni. A teljesség igénye nélkül választottuk ki azokat a lélegzetelállító darabokat, amelyeket évek, sőt, évtizedek után sem lehet elfelejteni.TrendOrigoEgyetlen infografikán a legjobb Oscar-díjas női főszereplők ruhái 2014-ben - Kié volt a legszebb?http://www.life.hu/trend/20150220-infografika-minden-idok-legszebb-ruhairol-az-oscar-dijatadok-voros-szonyegerol.htmlKi viselte a legemlékezetesebb ruhát 1930-ban az Oscaron? És 1961-ben? És emlékszel, ki volt a vörös szőnyeg szépe a 2011-es díjátadón? Egy infografikából kiderül.Trend--Hogy kerül a világsztárokra magyar tervezésű ruha? Abodi Dóra divattervezőt faggattuk az Oscar előtthttp://www.life.hu/trend/20150218-abodi-dora-magyar-divattervezo-meselt-arrol-hogy-kapnak-vagy-nem-kapnak-a-sztarok-markas-ruhakat.htmlEgyre több világsztáron látni magyar tervezésű ruhakölteményeket, ami hatalmas dolog a hazai divatnak. Ráadásul pár nap, és Oscar-gála, mi pedig kíváncsiak lettünk, hogyan is kell elképzelni a ruhaválasztás folyamatát. Abodi Dóra divattervező már számtalan filmcsillagot öltöztetett, ezért őt faggattuk arról, hogyan is kerül a sztárokra a ruha a vörös szőnyegen. TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.