Jaj, jaj, jaj. vasárnap este el kellett hagynia a villát a ValóVilág7 legfényesebb csillagának, VV Fanninak. Az a tudat némiképp azért vigasztal bennünket, hogy egy hét múlva finálé, így hamarosan úgyis le kellett volna mondanunk arról, hogy nap mint nap nézzük a boglyas hajú lányt. Laci pedig immár a harmadik párbajáról tér vissza győztesen. Ki hitte volna?

Pedig mennyi mindent köszönhetünk Fanninak... Sorra sem tudjuk venni. Azt azonban bizonyára megjegyeztük, hogy mit jelent a szűzpöcök életmód, és hogy micsoda az a popitakaró. A kukkoló hajlamúak örökre emlékeznek majd a Dennissel történt hancúrpartikra, mi pedig egészen új szavakat tanultunk tőle, mint az empátiaszavazás és a stesztoszteron.

Laci a harmadik párbajáról tért vissza
Nem sokon múlt, 55 százalékkal nyerte meg Laci a VV7 vasárnap esti párbaját. Lemaradtál a műsorról? Kíváncsi vagy, miként zajlott az összecsapás? Az Origón most elolvashatod!
Forrás: Sajtóklub/RTLII/Bársony Bence

Búcsúzóul felidézzük néhány aranyköpését: 

"Ha vizet érek, egyből beindul a húgyrendszerem."

"Úgy kinyaltak, mint a lecsóstálat! Gyönyörűre nyaltak!"
"Ilyen kunkori a farka a malacnak? És a vaddisznónőnek kunkori a pinája?"

"Hozzám olyan szinten közel állnak a logikai feladatok, mint Makó Jeruzsálemtől. Egyszerűen az agyam annak részét, amit logikára kéne használnia, egyszerűen nem indul be. Hiába próbálom, tiszta rozsdás. Szerintem benőtte a sok haj, tiszta szőr."

"Olyan vagyok műszempilla nélkül, mint a mell bimbó nélkül."

"Nekem Reni nagyon szimpatikus, nagyon kedvelem és úgy gondolom, hogy egy modalitással rendelkezünk, talán ugyanaz a szemünk, csak kicsit okosabb, mint én."