Legalább 100-an vettek félmillió forintos jegyet az MVM – Siker Napon, hogy Schwarzeneggerrel fotózkodhassanak. Több közismert sportolónak is sikerült a világsztár mellett pózolnia.

Vajnáék végig főszerepet játszottak Schwarzenegger budapesti látogatása alatt, pedig eleinte arról volt szó, hogy Andy részt sem vesz a rendezvényen. A Terminátor vasárnap kora délután, információink szerint Vajnáék magángépével érkezett Budapestre, majd este Andy fogadta a színpadon és méltatta pályafutását. Vajna és Schwarzenegger 1988 óta ápolnak szoros barátságot, a világsztár Vajna esküvőjén elsők között gratulált az ifjú párnak. Timinek most adódott lehetősége, hogy személyesen viszonozza a világsztár kedves szavait, és előadása alatt egy piros „Schwarzenegger" feliratú reklámpólóval népszerűsítette férje barátját.

Fotó: Polesz Ábel

Timi nem vágyott a félmillió forintos közös képre, ezt szinte bármikor megteheti, ingyen. De láttuk Katus Attilát, Bárdosi Sándort és Kiss Gergőt, ők partnermegállapodás keretében kerülhettek közel Schwarzihoz. 

Fotó: Polesz Ábel

Szeretem Arnold munkásságát, volt lehetőségem közös képet készíteni vele. Úgy volt, hogy nem is jön össze a fotózás, a fiam kezdett nyűgösködni, éhes is volt, elindultunk hazafelé. Végül jött egy ismerősünk, aki mondta, hogy pár percet kell csak várni, így én maradtam. A feleségem hazament a kisfiammal, pedig ő is örült volna egy közös képnek. Miután megörökítettek minket, örömömben azonnal felhívtam anyámat, ő jobban örült, mint én. Fotót készíteni vele nem kizárólag pénz kérdése volt, aki nagyon akarta, annak sikerült" – mondta az egykori sikeres birkózó, Bárdosi, aki nemrég édesapa lett.

Fotó: Polesz Ábel

Katus Attilának is összejött a közös kép.
„Schwarzenegger gyerekkori példaképem, rengeteg motiváló gondolatot adott a világnak, és az élet több területén is felmutatott eredményeket. Jó kis beszédet tartott, örülök, hogy ilyen gondolatokat tett közzé, sok emberre ráfér, hogy jobban bízzon magában. Én a rendezvény támogatója voltam, így kerültem a közelébe és természetesen a közös fotó is elkészült" – árulta el Katus.

Forrás: Facebook/Katus Attila