Megszületett Bárdosi Sándor kisfia - ő vette először kézbe a picit

Forrás: facebook/Róbert Károly Magánkórház -
Születés Bárdosi Sándor terhesség császármetszés birkózó gyermek olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az örömhírt a magánkórház közölte közösségi oldalán, ahol Bárdosi Sándor kedvese, Ildi világra hozta első gyermeküket, Bárdosi Sándor Alexet. A birkózó a Life. hu-nak mesélt kisfia születéséről.

Ahogy a Life.hu is megírta, Bárdosi Sándor úgy tervezte, bent lesz felesége mellett a szülőszobán. A trónörökös végül január 14-én hajnalban 3350 grammal és 54 centivel, császármetszéssel jött a világra, a kisbaba és a kismama is jól vannak.

Forrás: facebook/Róbert Károly Magánkórház

"A kisfiú édesapja erős és masszív alkatát örökölte, ezért Ildikó törékenységéhez képest nagy babának bizonyult. A kismama hosszú ideig tartó hősies küzdelem után végül császármetszéssel hozta világra Alexet" - olvasható a Róbert Károly Magánkórház közösségi oldalán, amely kétség kívül a hazai sztárok egyik kedvence, hiszen korábban Béres Alexandra is itt hozta világra második gyermekét.

Sándor még az események hatása alatt, meghatottan nyilatkozott a szülésről.

" Én vittem be szülni Ildit, miután kedden reggel elfolyt otthon a szőnyegre a magzatvize. Először megijedtünk, majd bejöttünk a kórházba, ahol már várt az orvos. Végig Ildi mellett maradtam. Egy nagyon barátságos szülőszobában vajúdott, ahol csak mi, az orvosunk és a szülésznőnk volt, akik kizárólag velünk foglalkoztak. Én próbáltam lelket önteni a feleségembe, aki este 23 óráig vajúdott. Akkor mondta az orvos, hogy nem fog kiférni a baba, így végül császármetszést alkalmazott. Azt hittem, hogy a megváltozott körülmények miatt nem lehetek bent a kisfiam születésénél, de Ildi fejénél voltam végig a paravánnál. Egyszer csak hozták a kisfiamat, én vettem először a kezembe. Levették a felsőmet, rátették a mellemre, ahol azonnal megnyugodott. Jól sikerült baba. 4 nap múlva tudom hazavinni a családomat. Addig minden nap a lehető legtöbbet bent leszek a kórházban. Ma hajnalban, amikor hazamentem, nem is tudtam aludni az izgalomtól" - mondta az újdonsült apuka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.