BeleValó: A Fanni show második adása durva cicaharcba fulladt

VV Edina Való Világ 7 VV7 Való Világ VV Zsuzsa VV Fanni BeleValó Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiesése utáni napon Fanni visszatérhetett imádott stúdiójába, és a BeleValót vezethette, amit ő egész egyszerűen átnevezett Fanni shownak, majd jól kiosztotta ex-lakótársait. 

A tündérfalvi folyamatosan provokálta Zsuzsát és Edinát, majd néhány perc alatt igazi gyűlölködéssé fajult az adás. A lányok folyamatosan egymás szavába vágva ekézték egymást, minden sérelmüket felhozták, Zsuzsa még le is rondázta Edinát, miközben Aurelio csak ült a sarokban, és a végén megjegyzést tett Fanni lábszagára.

És mióta van Edinánakműszempillája?

Nyugi, nem maradunk pucérkodó villalakók nélkül - Ezúttal Robin mutatta meg a szerszámát http://www.life.hu/bulvar/20150224-robin-a-valo-vilag-jatekosa-egyutt-furdott-meztelenul-dorival.html Hoppá, hoppá, mi történt a visszafogott Robinnal? Száz nap után döntött úgy először, hogy pucérkodni kezd, ráadásul mindezt Dóri -és jó pár kamera- előtt teszi. TV + Bulvár RTLKLUB Ötvenöt perc után villant az első kuki - Elindult az Éden Hotel 3 http://www.life.hu/bulvar/20150223-az-eden-hotel-3-elso-jatekosai-bemutatkoztak-az-elso-adasban.html Elkezdődött a várva várt párzási reality, az Éden Hotel 3. TV + Bulvár Origo Való Világ: Dani kitálal Edina és Laci kapcsolatáról http://www.life.hu/bulvar/20150204-a-valo-vilag-7-kiesett-jatekosa-vv-edina-es-vv-laci-kapcsolatarol-beszel.html A ValóVilág legutóbbi kiesője, Dani csalódottan távozott a játék hetedik helyezettjeként. Kiesése után őszintén nyilatkozott ex-lakótársairól. TV + Bulvár A B.my.Lake fesztivál elköltözik http://www.life.hu/bulvar/20150224-b-my-lake-fesztival-elkoltozik-zamardiba-a-strand-fesztival-fogadja-be.html Meglepő felfedezést tett a Life.hu: a balatonvilágosi B.my.Lake fesztivál elköltözik Zamárdiba. TV + Bulvár -- Először együtt az Ének iskolája új zsűrije - Ördög Nóra erősíti a csapatot http://www.life.hu/bulvar/20150223-ordog-noraval-erosodott-az-enek-iskolaja-csapata.html Caramel a Facebook oldalán posztolt egy fotót, amin az Ének iskolája zsűricsapata ismerkedik egymással és a feladattal. TV + Bulvár -- Meg akarták verni ByeAlexet http://www.life.hu/bulvar/20150223-byealex-enekes-kihallgatott-egy-beszelgetest-ami-arrol-szolt-hogyan-vernek-meg.html Az énekes kihallgatott egy beszélgetést, ami arról szólt, hogyan vernék meg, majd a szájhősök szemébe nézett, és várta, mi történik. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.