A B.my.Lake fesztivál elköltözik

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
2015 Zamárdi B My Lake fesztivál Strand Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő felfedezést tett a Life.hu: a balatonvilágosi B.my.Lake fesztivál elköltözik Zamárdiba. 

A 2013-ban debütált fesztivál két sikeres év után elköltözik, de nem messze, a legrangosabb nyári fesztivál, a Balaton Sound területére, Zamárdiba. A fesztivál az elektronikus zene rajongóinak körében vált annyira népszerűvé, hogy debütálását követően egyből el is nyerte Hollandiában az „Európa legjobb új fesztiválja" díjat a "European Festival Awards"-on. Szerencsére a fesztivál szerelmeseinek továbbra sem kell mellőzniük a vízpartot, a balatoni életérzést, Zamárdi szabadstrandja minden olyan kényelmi szolgáltatással fel lesz szerelve, amit a bulizók Balatonvilágoson megszoktak.

Forrás: Facebook/B my Lake Festival

A Zamárdi Hírmondó című helyi lap szerint Zamárdi Önkormányzata a 2014 végi képviselőtestületi ülésén megszavazták, hogy a Strand fesztivál 2015-ben befogadja kistestvérét (vagy a nagytesót?). Információink szerint a város a fesztivál átköltöztetéséhez rengeteg olyan feltételt szabott, amelyek elősegítik a város fejlődését és megbékéltetik a helyieket a felfordulással járó nyári eseménnyel. Időpont: augusztus 19-22.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.