Elítélte a bíróság L.L. Juniort, aki elismerte vétkességét az okozott balesete kapcsán. A rapper becsülettel áll a 240 órás szociális munka elé.

Ahogy a Life.hu is megírta, L.L. Juniort kórházba kellett szállítani, miután autója egy kamionnal ütközött. Junior már akkor leszögezte, nem akarja elkerülni a felelősségre vonást, és várja a bíróság döntését. Az ítélet nem váratott sokáig magára, Junior pedig közösségi oldalán osztotta meg a rá váró büntetés hírét. 

L.L. JuniorForrás: Facebook/L.L. Junior

 „Ma megszületett a Független Magyar Bíróság ítélete a decemberi balesettel kapcsolatban. Véget ért egy rémálom! Az ítéletem: pénzbüntetés és vezetéstől való eltiltás mellett 240 óra közérdekű szociális munka, melyet becsülettel el fogok végezni. Köszönöm azoknak, akik mellettem voltak és támogattak. Isten áldjon meg mindenkit!" – írta Junior közösségi oldalán.

A Life.hu megkérdezte a rappert, milyen közérdekű szociális munka vár rá.
„A bíróság később fogja kijelölni a rám szabott szociális munkát, ami lehet nyugdíjasokkal vagy gyermekekkel való foglalkozás. Bármit jelölnek ki részemre, állok elébe, mert tudom, hogy hibát követtem el" – mondta Junior.