Homonnay Zsolt összetörte az autóját, pedig benne sem ült

kézifék kocsi iskola baleset autó Homonnay Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész autója fia iskolájának falába csapódott, miközben ő mit sem sejtve kávéját kortyolgatta a tanintézett büféjében. A baleset szerencsésen végződött, senki nem sérült meg.

Homonnay Zsolt, miután kisfiát bekísérte az iskolába, úgy döntött a színházi próbája előtt, még iszik egy kávét az iskola büféjében. Ám ekkor egy anyuka jött a hírrel, hogy az autója elszabadult – írja a Blikk, ahol a balesetről készült fotókat is megnézheted.

Forrás: Zih Zsolt/MTVA

"A laza talajon álló autó megcsúszott, és a behúzott kézifék ellenére legurult a nagyjából hat méter magas dombról, majd az iskola falába ütközött" – mesélte Homonnay Zsolt, akinek kocsiját – a szerencsére üres – számítástechnikai terem oldala fogta meg. A terem ablakai betörtek, és az épület fala is megsérült, autója hátulja pedig teljesen összetört. "Nagyon ideges lettem, mert rögtön eszembe jutott, hogy akár nagyobb baj is lehetett volna, ha áll ott valaki, de szerencsére épp senki nem járt arra" - magyarázta a színész.

A hatalmas robajra az egész iskola összecsődült, nagyobbik fia osztálytársai is kiszaladtak, de saját csemetéjét sehol sem találta az énekes - a kisfiú önfeledten pingpongozott az osztályteremben. Zsolt szerint műszaki probléma okozhatta a balesetet, mert az autó kézifékjét behúzta, ám az mégis megindult a lejtőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.