Lefetyelő, jégkásásra fagyott hullámot kapott el a fotós

Forrás: JDN Photography -
fotó hullám part nyelv tenger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hideg napon sétált ki a nantucketi tengerpartra Jonathan Nimerfroh, mikor olyat látott, amit még soha. 

A szörfözni szerető fotós kásás, félig fagyott hullámokat fedezett fel, amik teljesen úgy néznek, mintha a parton lévő vizet nyalogatnák.

"Láttam a horizontot a vízről, nagyon bizarrul nézett ki" - mondta el a fotós a Huffington Postnak. "Az egész part úgy nézett ki, mintha mindenhol jégkása lenne."

Forrás: JDN Photography

A művész Instagramján meg tudod nézni a többi képet a jégkásásra fagyott hullámokról.

Itt a tudományos magyarázat, miért szeretik egyes pasik a szőkéket, mások a barnákathttp://www.life.hu/news/20150227-egyes-ferfiak-a-barna-noket-szeretik-masok-a-szokeket-itt-a-magyarazat.htmlTudjuk, hogy a szépség nem hajszín vagy testalkat függvénye, és nincs pontos meghatározása annak, ki a szép. Mindenkinek más tetszik, de vajon a férfiak a szőke vagy a barna nőket részesítik előnyben?NewsThinkstockFehér-arany vagy kék-fekete? Ezen a ruhán vitatkozik most az egész világhttp://www.life.hu/news/20150227-feher-arany-vagy-kek-fekete-a-ruha-ezen-a-ruhan-vitatkozik-most-az-egesz-internet.htmlJelen pillanatban kétféle vélemény létezik most az egész Földön: fehér és arany illetve kék és fekete. Így kavart hatalmas port egyetlen ruha.NewsOrigoEladták Michael Schumacher luxusotthonát – Kórházi ápolásra gyűjt a család?http://www.life.hu/news/20150227-michael-schumacher-norvegiai-ingatlanjat-eladta-a-csalad-a-forma-1-es-pilota-otthoni-apolas-miatt.html2 millió angol fontért, vagyis körülbelül 834 millió forintért adták el a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta norvégiai ingatlanját.News--Napsütés sehol - ilyen idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20150226-hetvegi-idojaras-ilyen-ido-lesz.htmlMég várni kell a napsütésre: a hétvégén is többnyire borús lesz az ég, többfelé várható eső. A leghidegebb órákban lehetnek mínuszok, de nappal akár 14 Celsius-fokig is melegedhet a levegő. News--Megölték a gyönyörű topmodellt - hármas gyilkosság történthttp://www.life.hu/news/20150226-megoltek-az-america-s-next-top-model-egyik-szereplojet-mirjana-puharra-t.htmlKedden este holtan találták lakásában Mirjana Puhara topmodellt, kedvesét és egy közös barátjukat. Állítólag hármas gyilkosság történt.News--Csillámporrá változtak a testnedvekhttp://www.life.hu/news/20150225-vert-konnyet-hanyast-helyettesit-fotoin-a-muvesz.htmlA női szépséget akarta bemutatni Hannah Altman, a 19 éves egyetemista And Everything Nice című fotósorozatával, amelyben a testnedveket csillámporral helyettesítette. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.