Magyarországon kezd új életet Peter Srámek

Forrás: -TV2 -
TV2 Peter Srámek Rising Star Magyarország költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Starból megismert, Szlovákiában élő fiú úgy döntött, a tehetségkutatóban elért sikere után Magyarországra költözik.

Ahogy a Life.hu is megírta, Peter Srámek a harmadik helyen végzett a Rising Starban. A hazánkban nagy népszerűségnek örvendő énekes úgy döntött, a fellépések miatt hátrahagyja régi otthonát és új életet kezd – írja a Bors.

Forrás: -TV2

„Fantasztikusan éreztem magam Budapesten, olyan volt számomra, mint egy álom. Az elején féltem, hogyan fogadnak majd, hiszen a nyelvet is alig beszélem, de meglepődtem és boldog voltam, amiért mindenki szeretettel és támogatással fordult felém. Soha senki nem éreztette velem, hogy én nem tartozom oda" – magyarázta a fiú, akinek már most vannak lekötött fellépései Magyarországon.

„A karrieremet elsősorban Magyarországon képzelem el, hiszen be kell bizonyítanom a magyar közönségnek, hogy rászolgáltam erre a szép helyezésre. A fő célom most, hogy megtanuljam tisztességesen a magyar nyelvet, utána szeretnék Magyarországra költözni" – magyarázta Peter, aki tisztában van vele, hogy családja nem tud vele tartani, de úgy érzi, egyedül is helyt fog tudni állni hazánkban.

Peter kapcsolata véget ért

Ahogy a Life.hu megírta, Peter Srámek kapcsolata nem bírta ki a távolságot, és vége lett a kilenc hónapja tartó románcnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.