A Rising Starból megismert, Szlovákiában élő fiú úgy döntött, a tehetségkutatóban elért sikere után Magyarországra költözik.

Ahogy a Life.hu is megírta, Peter Srámek a harmadik helyen végzett a Rising Starban. A hazánkban nagy népszerűségnek örvendő énekes úgy döntött, a fellépések miatt hátrahagyja régi otthonát és új életet kezd – írja a Bors

Forrás: -TV2

„Fantasztikusan éreztem magam Budapesten, olyan volt számomra, mint egy álom. Az elején féltem, hogyan fogadnak majd, hiszen a nyelvet is alig beszélem, de meglepődtem és boldog voltam, amiért mindenki szeretettel és támogatással fordult felém. Soha senki nem éreztette velem, hogy én nem tartozom oda" – magyarázta a fiú, akinek már most vannak lekötött fellépései Magyarországon.

„A karrieremet elsősorban Magyarországon képzelem el, hiszen be kell bizonyítanom a magyar közönségnek, hogy rászolgáltam erre a szép helyezésre. A fő célom most, hogy megtanuljam tisztességesen a magyar nyelvet, utána szeretnék Magyarországra költözni" – magyarázta Peter, aki tisztában van vele, hogy családja nem tud vele tartani, de úgy érzi, egyedül is helyt fog tudni állni hazánkban.

Peter kapcsolata véget ért

Ahogy a Life.hu megírta , Peter Srámek kapcsolata nem bírta ki a távolságot, és vége lett a kilenc hónapja tartó románcnak.