Már 25 kilót fogyott VV Maci, akit az orvosok addig nem mernek megműteni, amíg az előírt 50 kilótól meg nem szabadul. A ValóVilágot betegsége miatt feladó játékos megtalálta a legjobb módját a fogyásnak: ez pedig a szex!

 

 

VV Macit csak akkor tudják megoperálni epekővével, ha 50 kilótól megszabadul, különben kockázatos lenne az altatás. Elképzelhető lenne, hogy nem ébredne fel a műtét után. A túlsúlyos fiú életmódot váltott, hogy minél hamarabb egészséges lehessen és még többet hódolhasson új szenvedélyének, a szexnek.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„25 kilót fogytam, most jól érzem magamat. Nemcsak azért kell lefogynom, hogy meg tudjanak műteni, hanem azért is, hogy tetszem a jó csajoknak. Amikor az ember hajszál híján átkerül a túlvilágra, akkor elgondolkodik, hogy megtett-e mindent az egészségéért, ami nagyon fontos. 14 kórházi nap alatt alaposan végiggondoltam az életemet. A kórház elhagyása után szakemberhez fordultam, az RTL-es Dr. Tóth segít a további fogyásban. Az étkezésemen természetesen változtatnom kellett, párolt rizst és csirkemellfilét, zöldségeket fogyaszthatok. 14 nap koplalás után ezek már mennyei falatok" – árulta el Maci, aki csak távolról vágyakozhat a korábban megszokott ízekre.

„A körözött hiányzik a legjobban, de semmi fűszereset, csípőset nem ehetek. A túróstésztának és édesanyám süteményeinek az ízét is felednem kell, sajnos a túrógombócot, szilvásgombócot nem lehet diétásan elkészíteni" – tette hozzá bánatosan a még mindig túlsúlyos fiú, aki intenzív testmozgásba is kezdett.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Hetente kétszer úszni járok, és ha egy bizonyos kiló alá csökken a súlyom, akkor majd konditerembe is mehetek. És egy újfajta, intenzív mozgásra is rákaptam: ez a szex! Heti 5-6 alkalom simán belefér a sűrű elfoglaltságom ellenére. Nem a nőket váltogatom, állandó partnerem van, aki szerencsére bírja az iramot, sőt! Olyan szexmániás, mint Fanni. Éjjel-nappal szexelni akar, néha reggel sem hagy békén. Úgy érzem, megtaláltam vele a legjobb fogyókúrát. Őt már a VV előtt is ismertem. Régimódi gyerek vagyok, nem tudok mit kezdeni azokkal a lányokkal, akik az ismertségem miatt közelednek hozzám. Pikáns képeket és több mint 400 levelet kaptam magyar lányoktól a világ minden részéről, Dubajból, Oroszországból."