Véget ért A Dal: Csemer Boglárka "Boggie" megy az Eurovízióra

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Szabó Ádám Csemer Bogi Boggie Eurovíziós Dalfesztivál A Dal 2015 Spoon A Dal Mujahid Zoli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zsűri szavazatai alapján Csemer Boglárka "Boggie", Mujahid Zoli, Szabó Ádám és a Spoon kerültek be abba a kalapba, ahonnan már tényleg csak a nézői szavazatok repíthették Bécsbe A Dal döntősét. Nos, a tévénézők döntöttek.

Boggie, a Spoon, Szabó Ádám és Mujahid Zoli közül a legtöbb szavazatot Csemer Boglárka "Boggie" kapta, így ő képviselheti Magyarországot Bécsben a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon. Gratulálunk!

Fotó: Zsigmond László/Life.hu
Tóth Vera Mujahid Zolit látná szívesen az Eurovíziónhttp://www.life.hu/bulvar/20150228-toth-vera-mujahid-zolit-latna-szivesen-az-eurovizios-dalfesztivalon.htmlÍgy drukkol kedvencének Tóth Vera.TV + Bulvár--X-Faktorosokkal erősítenek A Dal döntőjébenhttp://www.life.hu/bulvar/20150228-x-faktorosokkal-erositenek-az-mtva-nal-a-dal-dontojeben.htmlA Life.hu újságírója A Dal kulisszái mögött futott össze Horányi Julival és Tóth Andival, az X-Faktor sztárjaival.TV + Bulvár--Cinthya Dictator megmarkolta Berkit: Pamela pedig csak bámultahttp://www.life.hu/bulvar/20150228-az-eden-ejjel-musorban-berki-krisztian-ferfiassagat-tapogatta-cinthya-dictator-hodi-pamela.htmlIgencsak nagy merészségre vállalkozott Varga Viktor műsorvezetővé avanzsált exe, Cinthya Dictator, aki miután Berki Krisztián beszólt neki, hogy nincsenek mellei, mintát vett, vajon a műsorvezetőnek mi van a lábai között.TV + Bulvár--Mi már tudjuk, ki nyeri A Dalt!http://www.life.hu/bulvar/20150227-szavazas-melyik-zenekar-nyeri-a-dal-cimu-musort-es-jut-ki-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlEgyre közeledik A Dal döntője, hamarosan eldől, melyik zenekar képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon. Vajon ki lesz a kedvenc?TV + Bulvár--ValóVilág: Ki nyeri a Dennis-Laci-párbajt?http://www.life.hu/bulvar/20150227-szavazas-ki-nyeri-a-valo-vilag-7-utolso-parbajat-dennis-vagy-laci.htmlLaci és Dennis méri össze erejét a ValóVilág 7 utolsó párbaján. Ki kerül a fináléba?TV + Bulvár--Szexszel fogy VV Macihttp://www.life.hu/bulvar/20150227-szexszel-fogy-vv-maci-allando-partnere-van.htmlMár 25 kilót fogyott VV Maci, akit az orvosok addig nem mernek megműteni, amíg az előírt 50 kilótól meg nem szabadul. A ValóVilágot betegsége miatt feladó játékos megtalálta a legjobb módját a fogyásnak: ez pedig a szex! TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.