VV Iza és VV Krisztián a hatodik ValóVilág-széria szereplői voltak. Kapcsolatuk mindig is szenvedélyes volt, szerették és gyűlölték egymást - a villán belül és azon kívül is. Iza a szakításuk után lerántotta a leplet arról, Krisztián meddig volt képes elmenni.

VV Izának elege van abból, hogy a szakításuk után mindenki szegény Krisztiánt sajnálja. Hosszasan ecsetelte, mit tett vele a hajdúnánási fiú. Volt:

- dulakodás

- veszekedés

- pofon (Iza adta Krisztiánnak)

- lökdösődés

- a padlón való ráncigálás (Krisztián tette Izával)

- fojtogatás (detto). A szó szerint esetleírást a Blikken olvashatod.

Amikor még minden rendben volt, akkor születtek a közös szelfikForrás: Facebook/ VV Iza

Iza elmondta, hogy hasonló már történt velük, de egyik veszekedésük sem volt annyira durva, mint az előbb idézett. "Miközben végigvonszolt a padlón, lehorzsolódott a vállam, de a szám is felrepedt belülről" - ecsetelte a lány, aki szerint mindennkinek tudnia kell, mi történt vele.

A lap megkereste VV Krisztiánt is, aki csodálkozik azon, hogy a két héttel ezelőtti fotó PONT MOST került fel a lány Facebook-oldalára. "Képtelenség az egész. Ráadásul, ha igaz lenne, hogy fojtogattam, akkor annak nyoma kellett volna, hogy legyen. Viszont, ő azóta is fotózásokra jár, semmi nem volt sem a nyakán, sem máshol. Egy biztos, szeretnék kimaradni ebből az egészből" - nyilatkozta.