A kommentelők kiakadtak Tóth Gabira, amiért az énekesnő nem egykori mentoráltajaiért, a Spoon együttesért kampányolt szombat este A Dal döntőjének időpontjában.

Ahogy a Life.hu is megírta, Tóth Vera is Mujahid Zoliért kampányolt A Dal döntője alatt. A Tóth lányok nagy barátja az énekes, és mindketten úgy gondolták Zoli mellett teszik le a voksukat.

A rajongók azonban jelezték, Gabitól ez nem volt fair lépés, hiszen mentoráltja, a Spoon együttes is a döntőben volt, így illett volna értük is kiállnia.

„Csak gratulálni tudok, hogy leszarod a „fiaidat", akik szintén bejutottak, nem is értem, hogy tudod ezt tenni, hogy nem támogatod őket! Na mindegy. SPOON FOG KIJUTNI ÉS ÉN VELÜK TARTOK ÉS TÁMOGATOM ŐKET" – írta az egyik kommentelő, majd más hozzátette: „Gabinak csak addig volt érdekes a SPOON míg az X-Faktorban voltak".

Gabi egy hosszú kiírásban válaszolt a vádakra és próbálta tisztázni magát.

„Hihetetlen volt visszaolvasni ezt a sok meggondolatlan kommentet, amit a Mujahid Zoli barátom kampánya alatt olvastam. Kezdem onnan, hogy iszonyatosan büszke vagyok arra, hogy a Dal 4 legjobb döntőse közül 2 versenyző a mentoráltam volt, az X-Faktorban, egy pedig az én mentorom 12 évvel ezelőtt. Az hogy én ma kivételesen Mujahid Zolinak szurkoltam, az csak amiatt is volt, mert felmérve a versenyzők népszerűségét, úgy érzem, Zolinak volt ma erre a legnagyobb szüksége. Arról nem beszélve, hogy még sajnos nem volt lehetőségem neki kampányolni. Ugyanis ezt a csodálatos énekest senki nem becsülte meg ebben a szakmában" – ecsetelte Gabi az érveit.