Egy kerekasztal-beszélgetésen vett részt a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, ahol a nők médiabeli szerepét vizsgálta beszélgetőtársaival. A közelmúltban Bochkor Gábor az Önindítóban poénkodott a nőket érintő erőszakkal kapcsolatban, melyben többek között Demcsák neve is felmerült. A műsorvezető először beszélt nyilvánosan az incidensről.

A Music FM Önindító című műsorában Bochkor Gáborék kissé újraértelmezték a Szőke vagy gyereket szeretnél tőle? nevezetű játékot, és szerencsétlen módon Szőke vagy ütnéd?-re változtatták. A viccesnek gondolt verbális játékban többek között Demcsák Zsuzsa nevével is poénkodtak, ami a családjában történtek ismeretében igen ízléstelenre sikeredett és a Magyar Nők Szövetségének vendégei körében egyöntetű ellenszenvet váltott ki. Demcsák először reagált az elhangzottakra.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Néha szélmalomharcot vívok. 18 éve dolgozom a médiában és azt látom, hogy itt a nők megítélése semmit nem változott... Miután elhangzott ez a műsorban, elkezdtek keresni az újságok. Én magam nem hallottam a műsort, mert én is adásban voltam. Miután végeztem, felhívtam őt, és beszéltünk, mert nem a médiában akartam rendezni. Bochkor őszintén bocsánatot kért, ő elmondta a maga részét, majd én is elmondtam a magamét. Elfogadtam és elbúcsúztunk harag nélkül. Ő kedvel engem én is kedvelem őt. Persze ilyennek akkor se szabadna történnie a médiában"  - szögezte le Zsuzsa, az ügyről bővebben pedig az Origón olvashatsz