Demcsák Zsuzsa megszólalt - Így látja a Bochkor-ügyet

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa Önindító Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kerekasztal-beszélgetésen vett részt a TV2 műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa, ahol a nők médiabeli szerepét vizsgálta beszélgetőtársaival. A közelmúltban Bochkor Gábor az Önindítóban poénkodott a nőket érintő erőszakkal kapcsolatban, melyben többek között Demcsák neve is felmerült. A műsorvezető először beszélt nyilvánosan az incidensről.

A Music FM Önindító című műsorában Bochkor Gáborék kissé újraértelmezték a Szőke vagy gyereket szeretnél tőle? nevezetű játékot, és szerencsétlen módon Szőke vagy ütnéd?-re változtatták. A viccesnek gondolt verbális játékban többek között Demcsák Zsuzsa nevével is poénkodtak, ami a családjában történtek ismeretében igen ízléstelenre sikeredett és a Magyar Nők Szövetségének vendégei körében egyöntetű ellenszenvet váltott ki. Demcsák először reagált az elhangzottakra.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Néha szélmalomharcot vívok. 18 éve dolgozom a médiában és azt látom, hogy itt a nők megítélése semmit nem változott... Miután elhangzott ez a műsorban, elkezdtek keresni az újságok. Én magam nem hallottam a műsort, mert én is adásban voltam. Miután végeztem, felhívtam őt, és beszéltünk, mert nem a médiában akartam rendezni. Bochkor őszintén bocsánatot kért, ő elmondta a maga részét, majd én is elmondtam a magamét. Elfogadtam és elbúcsúztunk harag nélkül. Ő kedvel engem én is kedvelem őt. Persze ilyennek akkor se szabadna történnie a médiában" - szögezte le Zsuzsa, az ügyről bővebben pedig az Origón olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.