A ValóVilág 6 egykori szerelmespárja közel egy évig volt együtt, de nemrégiben elváltak útjaik. A történtekre természetesen mindketten másképp emlékeznek. 

Februárban szakított a VV6 szerelmespárja, Iza és Krisztián. A különválás után Iza azt állította, volt barátja megverte őt, és fojtogatta is. A hajdúnánási fiú szerint viszont ha valóban a verés miatt szakítottak volna, akkor Iza adta volna ki az ő útját, és nem ő mondta volna ki, hogy vége, ugyanis állítása szerint ő küldte el a lányt.

Forrás: Facebook/VV Krisztian hivatalos oldala

"Itt szó nincsen ilyenről, hogy én megvertem volna. Úgy történt az egész, hogy egy apróságon összebalhéztunk, mármint veszekedtünk, és akkor én azt mondtam, hogy köszönöm szépen, nekem itt elég volt az egész kapcsolatból, te jobbra, én balra. Ezután jött egy másfél hét, ami teljesen padlóra tett, akkor gondoltam azt, hogy mégis együtt kellene maradnunk" - mondta el a volt villalakó. 

Krisztián szerint ha ő fojtogatta vagy megrugdosta volna a lányt, annak nyoma lenne, nem tudott volna modellkedni. Elmondta, néha valóban összevesztek, volt, hogy Iza megütötte őt, de ő sosem bántotta a lányt. 

Krisztián New Yorkba indult a szakítást kiheverni, ugyanis nehezen teszi túl magát Izán.