Megható szertartás, hófehér koporsó, sztárzenészek, sírás-rívás – így búcsúztatta elhunyt édesanyját Győzike.

Csütörtök délután végső búcsút vettek Gáspár Győző édesanyjától, Marika nénitől. Az asszonynál augusztusban diagnosztizáltak daganatos betegséget és bár az orvosok mindent megtettek a gyógyulásáért, hétfőn, szerettei körében elhunyt. A temetésen Győző és családja könnyeivel küszködve búcsúztatta az asszonyt – írja a Bors

Forrás: TV2

„Olyan önző ember voltam. Ez a tragédia megváltoztat. Gyerekként gyakran álmodtam azt, hogy meghal és le kell engedni a földbe" – mondta elcsukló hangon Győzike.

Győzike és Zsolti mindent megtettek annak érdekében, hogy édesanyjuktól a lehető legtiszteletteljesebb módon vegyenek búcsút. Mivel az édesanyjuk kedvenc előadója Zámbó Jimmy volt, amíg a gyászoló sereg megérkezett a szertartásra, Jimmy fia, Krisztián énekelte az asszony kedvenc dalait – írja a Blikk

,,Még nem búcsúztam el, még nem. Én élni akarok!" – énekelte hangosan maga Gáspár Győző is, aki nem akarta visszatartani a könnyeit, testvérével és édesapjával együtt zokogott.

A szertartás katolikus keretek között zajlott, amelyet olykor vagy Lagzi Lajcsi trombitaszója vagy Mága Zoltán hegedűjátéka szakított meg.