A Kensington-palota hivatalos közleménye szerint a herceg a nyár folyamán szerel le, arról azonban egyelőre nem tudni, mivel fog foglalkozni a későbbiekben.

Már februárban lehetett tudni, hogy Károly herceg és a néhai Diana hercegnő legkisebb fia, Harry hamarosan kilép a brit hadseregből - az Origo bővebben ITT írt róla akkor. A Kensington-palota azonban kedden hivatalosan is megerősítette a hírt: II. Erzsébet 30 éves unokája egy évtizednyi szolgálat után otthagyja a hadsereget és valamikor a nyár folyamán leszerel.

Forrás: AFP/Matt Cardy

„Hihetetlenül szerencsésnek tartom magam, hogy ilyen izgalmas feladatokban volt részem és ennyi fantasztikus emberrel találkoztam a munka során" – áll a herceg hivatalos közleményében. Azt egyelőre nem hozták nyilvánosságra, Harry mivel fog foglalkozni a jövőben, a brit sajtó bennfentesei szerint azonban mindenképpen valamilyen civil munkát választ majd magának a herceg.

Harry herceg megvillantotta a kis herceget
Volt idő, amikor Harry herceg meztelenkedéseivel és részeges bulijaival borzolta a kedélyeket - a Life.hu ITT emlékezett meg a jófiú Vilmos herceg öccsének legtöbbet emlegetett botrányairól.