Áprilisban mutatják be a legendás Halálos iramban című filmek 7. részét. A 2013-ban életét vesztett Paul Walker nélkül azonban nem lesz ugyanolyan a film, mint az eddigiek. 

Jó ideig nem is tudták eldönteni, akarnak-e új Halálos iramban részt a hirtelen elhunyt Paul Walkernélkül, de végül megszületett a döntés, és elkészült a hetedik rész. Vin Diesel egyenesen a kórházból érkezett a film bemutatójára, ugyanis a napokban született meg harmadik gyereke

"Remélem, ma este megmutatjátok Pablonak, hogy ez a legjobb." - mondta Paul Walker jó barátja, Vin Diesel a közönségnek, utalva arra, hogy Walker emlékének ajánlja alakítását, és szeretné, ha ezt a közönség is tudná. Hatalmas tapssal ünnepelte mindenki.

 

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova

"Ez volt az egyik legnehezebb film, amiben valaha játszanom kellett. Azok a kapcsolatok, amiket a filmben láttok, annyira igaziak! Mikor megtörtént a tragédia, elvesztettem a legjobb barátomat, a bátyámat." - mikor itt egy pillanatra abbahagyta a beszédet Vin Diesel, a közönség hangos kiabálásokkal bíztatta, és támogatta a színészt, sokan tapsolva kiabáltak fel a színpadra, hogy elmondják, mennyire szeretik.