Nem kértek a fotósok Csemer Boggie-ból

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
fotós Boogie Glamour énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy menedzsmenthez tartozik Hien és Csemer Boggie, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar győztese, így a két lány együtt érkezett a Glamour-gálára. De csak egyikükre voltak kíváncsiak a vörös szőnyegnél lesben álló fotósok.

Vidáman érkezett a két énekesnő a gálára, rutinosan megálltak együtt pózolni a vörös szőnyegen. Pár kattintás után viszont lefagyott a mosoly Boggie arcáról: a fotósok megkérték, hogy álljon ki a képből, ugyanis szerették volna Hient egyedül fotózni. A menedzserük hiába hangoztatta, ha valaki nem ismerte volna fel, hogy ő a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, ez a tény hidegen hagyta a sajtómunkásokat. Az Eurovíziós Dalfesztiválon a Magyarországot Bécsben képviselő énekesnőt, akinek dala már a verseny előtt feszültséget generált, senki sem kérte meg, hogy egyedül pózoljon.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A májusban Amerikába költöző Hien nyerte el a gála „Év énekesnője" díját. Hient tavaly felvették a világ legjobb zenei egyetemére, a bostoni Berklee-re. Egy év halasztást kért, hogy összegyűjtse a kinti élethez szükséges összeget. Hamarosan útnak indul, de a nagy kaland előtt még bezsebelt egy elismerést.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Hogy még kik jelentek meg a gálán, itt megnézheted!

/1503/Woman201532071613

Hivatalosan is bejelentették! Debreczeni Zita és Gianni egy párhttp://www.life.hu/bulvar/20150319-hivatalosan-is-bejelentettek-debreczeni-zita-es-gianni-egy-part-alkot.htmlCsütörtök este a Glamour-gálán végre bizonyosságot szerezhettünk arról, amiről már hónapok óta pletyka szinten tudtunk: Gianni és Debreczeni Zita egy párt alkot.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huCsókolózás közben kaptuk le az X-Faktor szerelmespárjáthttp://www.life.hu/intim/20150320-toth-andit-az-rtl-klub-x-faktor-gyozteset-es-a-spoon-egyuttes-petijet-csokolozas-kozben-kaptuk-le.htmlA csütörtök esti Glamour-gálán Tóth Andi és párja, Peti láttán, be kell, valljuk, elolvadtunk, hát még amikor vad csókolózásba kezdtek.IntimFotó: Zsigmond László/Life.huVV Éva visszatért a természetességhezhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-vv-eva-visszatert-a-termeszetesseghez.htmlBaukó Éva ismét változtatott a külsején, most viszont nem hozzátett, hanem elvett a mű dolgokból.TV + Bulvár--Istenes Bence ágynak esetthttp://www.life.hu/drlife/20150320-istenes-bence-agynak-esett-mert-elkapott-egy-makacs-virust-lazas-beteg-lett-es-agynak-dolt.htmlMakacs vírus támadta meg a műsorvezetőt. Bence ágynak dőlt és antibiotikummal kezelték. Dr. Life--Viccet csinált betegségéből Koós Jánoshttp://www.life.hu/bulvar/20150320-koos-janos-enekes-vicces-csinalt-betegsegebol-es-a-szinpadon-kifigurazta-a-korat.htmlAz énekes humorral kezeli, hogy nemrég kórházban kötött ki, és a színpadon bizonyította, majd' kicsattan az egészségtől.TV + BulvárMTI/Mohai BalázsZenéjével küzd a gyerekkereskedelem ellen Ricky Martinhttp://www.life.hu/csalad/20150320-zenejevel-kuzd-a-gyerekkereskedelem-ellen-ricky-martin.htmlA 43 éves Ricky Martin, aki nemrég jelentette meg Quien Quiera Escuchar című 10. stúdióalbumát, egy interjúban arról beszélt, hogy koncertjein rendszeresen felhívja a figyelmet a prostitúcióra és pornográfiára kényszerített gyerekek helyzetére. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.