Egy menedzsmenthez tartozik Hien és Csemer Boggie, az Eurovíziós Dalfesztivál magyar győztese, így a két lány együtt érkezett a Glamour-gálára. De csak egyikükre voltak kíváncsiak a vörös szőnyegnél lesben álló fotósok.

Vidáman érkezett a két énekesnő a gálára, rutinosan megálltak együtt pózolni a  vörös szőnyegen. Pár kattintás után viszont lefagyott a mosoly Boggie arcáról: a fotósok megkérték, hogy álljon ki a képből, ugyanis szerették volna Hient egyedül fotózni. A menedzserük hiába hangoztatta, ha valaki nem ismerte volna fel, hogy ő a 2015-ös Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, ez a tény hidegen hagyta a sajtómunkásokat. Az Eurovíziós Dalfesztiválon a Magyarországot Bécsben képviselő énekesnőt, akinek dala már a verseny előtt feszültséget generált, senki sem kérte meg, hogy egyedül pózoljon.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

A májusban Amerikába költöző Hien nyerte el a gála „Év énekesnője" díját. Hient tavaly felvették a világ legjobb zenei egyetemére, a bostoni Berklee-re. Egy év halasztást kért, hogy összegyűjtse a kinti élethez szükséges összeget. Hamarosan útnak indul, de a nagy kaland előtt még bezsebelt egy elismerést.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Hogy még kik jelentek meg a gálán, itt megnézheted!

/1503/Woman201532071613