Gáspár Evelin megtalálta az igazit - Kiderült, mivel is foglalkozik dúsgazdag barátja

Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pletykaáradat indult Gáspár Győző lányáról, Evelinről és gazdag svájci barátjáról. Győző az RTL kamerái előtt mesélt. 

"Nem escortozni ment ki, hogy pénzt keressen, hanem tanulni. És igenis be fogja bizonyítani, mint az édesapja, hogy hogyan lehet az ember ember" - kezdte mondandóját Győző és hozzátette: "ha minden igaz", lánya diplomáciai szakon tanul és diplomata lesz.

Gáspár Győző Evelin áruházlánctulajdonos milliárdos barátjáról is beszélt, és leszögezte, hogy a lány barátjának a pénze, nem az ő pénzük. "Annak persze örülök, hogy megütötte a főnyereményt" - tette hozzá.

Kiírták a Jóban Rosszban sorozatból Gesztesi Károlythttp://www.life.hu/bulvar/20150319-kiirtak-a-joban-rosszban-sorozatbol-gesztesi-karolyt.htmlMár nem sokáig látható a TV2 napi sorozatában a polgármester szerepében Gesztesi Károly. TV + Bulvár--Motorost gázolt VV Seherezádé http://www.life.hu/bulvar/20150317-motorost-gazolt-vv-seherezade.html A férfi lábszártörést szenvedett, az egymilliós járgány pedig totálkárra tört.TV + BulvárOrigoBulvárRAP Hegyi Rolival: "Zimány Lindát a férfiak paskolnák"http://www.life.hu/bulvar/20150315-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-zimany-linda-vv-aurelio-vv-zsofi-rihanna.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legemlékezetesebb híreket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami a héten történt.TV + BulvárOrigoKommentháború: Egymásnak estek Gombos Edina és Sebestyén Balázs rajongói a Facebookonhttp://www.life.hu/bulvar/20150315-egymasnak-este-gombos-edina-es-sebestyen-balazs-rajongoi-a-facebookon.htmlAz elmúlt napok legnagyobb port kavaró címlapja az volt, amelyen a várandós Gombos Edina teljesen pucéron áll modellt. Ahogy a hírességeket, úgy a civileket is megosztotta az Aktív műsorvezetőjének fotója, és kommentcunamival árasztották el a netet. Mi is elolvasgattuk ezeket. TV + BulvárOrigoÚjabb csodajárgány - 35 milliós luxus BMW-ben feszít Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150317-35-millios-luxus-bmw-ben-feszit-gaspar-evelin.htmlLuxusautóból luxusautóba ül Gáspár Evelin. A korábbi Porschéból BMW-be ült át. Győző azt mondja, a lányt barátja lepte meg a kocsival.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huDeák Bill Gyula: "Csak a becsületem érdekel"http://www.life.hu/bulvar/20150314-megszuntette-a-koltsegvetesi-csalas-vetsegenek-gyanuja-miatt-meginditott-eljarast-az-v-es-xiii.htmlMegszüntette a költségvetési csalás vétségének gyanúja miatt megindított eljárást az V. és XIII. kerületi Ügyészség Deák Bill Gyulával szemben, mivel a nyomozás adatai alapján nem volt megállapítható a terhére rótt bűncselekmény elkövetése. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.