Vége! Erdélyi Mónika bezárja esküvőiruha szalonját

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
esküvői ruha vállalkozás Erdélyi Mónika ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mónika, aki legutóbb mindent kipakolt a FEM3 Café adásában és elképesztő dekoltázsával hozta zavarba férfikollégáit, most arról beszélt, hogyan hozta meg élete, vélhetően egyik legnehezebb döntését.

"Nem tudtam ott lenni a szalonban, emiatt rengeteg probléma adódott. Nagyon sok ruhám ment tönkre a hozzá nem értő alkalmazottak miatt. Egy idő után meg kellett hoznom a döntést, be kellett zárnom" - kezdi történetét Mónika.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Egy ideig ott tároltam a ruhákat, aztán hazahoztam. Fáj a szívem értük, mert ezek gyönyörű, igényes, drága ruhák, most mégis áron alul adom őket, mert a végtelenségig nem tarthatok fent egy szobát azért, hogy simogassam őket.Tudom, hogy most megint dübörög az esküvői biznisz, de már nem szeretnék belőle szeletet" - árulta el a Borsnak Mónika, aki ezzel élete fontos időszakát zárja le.

Mónika és kislánya, Olívia Forrás: Facebook/Erdélyi Mónika

"Olívia minden ünnepségen hercegnőnek öltözik, már az óvodában is kérdezték, hogy nem lesz ez egy kicsit sok? Nem tudták, hogy a lányomnak egy gardróbnyi koszorúslányruhája van otthon. Azokat nem tudom eladni, és nem is szeretném, mert a gyermekem rátette a kezét az összesre, és olyan jó látni, hogy örül. Én nem szoktam felpróbálgatni a menyasszonyi ruhákat, de úgy döntöttem, egyet megtartok. A választásom a legdrágábbra esett, mert annyira flancos, és olyan sokba kerül, hogy biztosan nem fogja megvenni senki!" - nevetett Mónika.

Egzotikus kalandozásba kezdett Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20150323-bodi-sylvi-modell-egzotikus-kalandozasba-kezdett-sri-lankan-ahol-elefanton-utazott-szexi.htmlA modell éppen Srí Lankán tengeti a mindennapjait, ahol szexi szőke barátnőjével egy elefánt hátára pattant.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huKülönleges masszázssal kényeztették Dukai Regináthttp://www.life.hu/bulvar/20150323-dukai-regina-modellt-cuki-oroszlankolykok-massziroztak.htmlA modellnek különleges napja volt, ugyanis igazi vadállati masszázst kapott. Dukai Regina láthatóan élvezte a különleges élményt, amit a tappancsok nyújtotta neki.TV + Bulvár--Visszavonult Psota Irén már csak pár emberrel tarja a kapcsolatothttp://www.life.hu/bulvar/20150323-psota-iren-a-nemzet-szinesze-mar-csak-par-emberrel-tarja-a-kapcsolatot-bezarkozott-lakasaba.htmlNem mozdul ki a lakásából a 85 éves színésznő, akire állandóan egy ápoló vigyázz és ha rosszul van, azonnal érkezik a mentő hozzá.TV + Bulvár--Gáspár Győző öccse, Zsolt padlóra került édesanyjuk halála miatthttp://www.life.hu/bulvar/20150323-gaspar-gyozo-occse-zsolt-osszeomlott-edesanyjuk-halala-miatt.htmlNemcsak Győzikét, de öccsét, Zsoltit is megviselte édesanyjuk, Marika néni halála. Annyira, hogy most már felkelni is képtelen. TV + Bulvár--Éden Adri elárulta, így kényezteti partneréthttp://www.life.hu/bulvar/20150323-eden-adri-az-eden-hotel-3-jatekosa-elarulta-ra-tud-szoritani-vaginajaval-barmire.htmlKiderült, Éden Adri nemcsak izmos, de különleges trükkökkel is tudja kényeztetni a partnereit. Ezt most elárulta Patriknak, aztán lehet, hogy meg is mutatta a takaró alatt. TV + BulvárIstenes Bence és Sebestyén Balázs kapja a Got Talentet?http://www.life.hu/bulvar/20150323-istenes-bence-es-sebestyen-balazs-vezetheti-a-got-talentet.htmlAz RTL Klub új tehetségkutatójának castingjai megkezdődtek, arról pedig már most pletykálnak, hogy a csatorna kit vagy kiket szeretne látni a műsor élén. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.