Mónika, aki legutóbb mindent kipakolt a FEM3 Café adásában és elképesztő dekoltázsával hozta zavarba férfikollégáit, most arról beszélt, hogyan hozta meg élete, vélhetően egyik legnehezebb döntését.

"Nem tudtam ott lenni a szalonban, emiatt rengeteg probléma adódott. Nagyon sok ruhám ment tönkre a hozzá nem értő alkalmazottak miatt. Egy idő után meg kellett hoznom a döntést, be kellett zárnom" - kezdi történetét Mónika.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Egy ideig ott tároltam a ruhákat, aztán hazahoztam. Fáj a szívem értük, mert ezek gyönyörű, igényes, drága ruhák, most mégis áron alul adom őket, mert a végtelenségig nem tarthatok fent egy szobát azért, hogy simogassam őket.Tudom, hogy most megint dübörög az esküvői biznisz, de már nem szeretnék belőle szeletet" - árulta el a Borsnak Mónika, aki ezzel élete fontos időszakát zárja le.

Mónika és kislánya, OlíviaForrás: Facebook/Erdélyi Mónika

"Olívia minden ünnepségen hercegnőnek öltözik, már az óvodában is kérdezték, hogy nem lesz ez egy kicsit sok? Nem tudták, hogy a lányomnak egy gardróbnyi koszorúslányruhája van otthon. Azokat nem tudom eladni, és nem is szeretném, mert a gyermekem rátette a kezét az összesre, és olyan jó látni, hogy örül. Én nem szoktam felpróbálgatni a menyasszonyi ruhákat, de úgy döntöttem, egyet megtartok. A választásom a legdrágábbra esett, mert annyira flancos, és olyan sokba kerül, hogy biztosan nem fogja megvenni senki!" - nevetett Mónika.