Nagytétény nemcsak az RTL Klubnak és a VV luxusbörtönének ad otthont, de egykori villalakók is elég nagy számban fellelhetők a környéken. VV Robin is hamarosan ideköltözik, mégpedig az előző széria nyertese közelébe.

Lassan VV-lakóteleppé válik a Nagytétényben található lakópark, ugyanis több villalakó is itt talált otthonra a luxusbörtön után. Először VV Olivér költözött be, majd VV Aurelio vehette át a több épületet tartalmazó tömbben nyereménylakását. Állítólag a VV6 legidősebb játékosa, a szombathelyi VV Laci is itt hajtja álomra a fejét, amikor a fővárosban tartózkodik.

Forrás: RTLII/Sajtóklub/Bársony Bence

Hamarosan pedig újabb VV-nyertes nevezheti otthonának a  2009-2010-ben átadott családias lakóparkot. Információink szerint VV Robin is itt kap lakást, amely paramétereiben körülbelül megfelel Aurelio nyereményének. Ez egy kis garzon, amely nem lehet több 35 négyzetméternél, nincs külön hálószoba és konyha, és egy pici erkély tartozik hozzá. Ennél nagyobb lakást kapott VV Attila, akinek nem a csatorna, hanem a műsor főszponzora biztosította a nyereményt. Igaz, miután a szponzor visszalépett, az RTL Klub vett neki egy hasonló paraméterekkel rendelkező kéglit a III.kerületben.

VV Attila nyereménylakásaForrás: Knapp Attila
/1405/Kukka2014528103112