Elege lett híres nővéréből Rob Kardashiannak, aki közösségi oldalát kihasználva jól meg is mondta véleményét Kim Kardashianról – ám ezúttal (szerintünk) túl messzire ment.

Áll a bál a Kardashian testvérek között – ismét. Ezúttal Rob Kardashian jött ki a béketűréséből, amelynek hangot is adott közösségi oldalán.

Forrás: AFP, Northfoto

„Ez itt a nővérem, Kim, az a ribanc a Holtodiglanból" – írta a kép alá, amelyen a film főszereplőnője, Rosamund Pike látható talpig véresen (vigyázat, spoiler következik!) exbarátja meggyilkolása után. Hogy pontosan mi hozta ki a sodrából a Kardashian testvérek legifjabb tagját, egyelőre nem tudni.

Korábban nővére, Khloe Kardashian próbálta megmagyarázni a világnak öccse meglehetősen furcsa viselkedését, miután a srác még híres nővére és sógora, Kim Kardashian és Kanye West világraszóló lagziját is kihagyta. „Főképp az utóbbi egy évben érzem úgy, hogy Rob most nagyon befelé fordult, és elfogta egyfajta szociális szorongás" – mondta annak idején a Kardashian lány a Wonderwall magazinnak.