Így éli most életét Natascha Kampusch, a 8 évig fogvatartott nő

Forrás: AFP -
szabadulás fogvatartás Natascha Kampusch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Natascha Kampuscht tízévesen rabolta el és majdnem kilenc évig tartotta fogva egy férfi. A nő két évig nem mutatkozott nyilvánosan, most pedig az osztrák ORF televízióban mesélt életéről. 

Natascha végre boldog tud lenni, ezért sokat küzdött. Mikor kiszabadult, sok terve volt, és ezeket hamarosan elkezdte megvalósítani is. Jelenleg az érettségijére készül, amit nem tudott korábban letenni, hiszen egész iskoláskorát fogvatartójával töltötte.

Forrás: AFP

A fiatal nő azt mondja, egyedül kell megküzdenie a mindennap a dolgaival, de nem érzi magát egyedül. Egyre nyitottabb próbál lenni az emberek felé, és barátokat szerezni magának. Fogvatartója aznap öngyilkos lett, mikor Natascha kiszabadult, ezzel akarta elkerülni a börtönt. Elárulta, azt hitte, a jó emberekbe botlik majd bele az "igazi" világban, de néhány problémás emberbe már sajnos belefutott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.