Huszonöt év után újra lesmárolta kedvenc partnerét Julia Roberts! A csókot a kultikus sikerfilm, a Micsoda nő! évfordulója alkalmából váltotta a két színész.

Mindig is erős volt a kémia a két színész között, így nem is csoda, hogy a Micsoda nő! 25. évfordulója alkalmából szervezett Today Show-ban Julia csókkal köszöntötte Richardot, aki természetesen nem tudott ellenállni a még most is észbontóan szexi, 47 éves színésznő közeledésének – írja a DailyMail.

Forrás: Northfoto

"Mindig is oda voltam Juliáért" - vallotta be Richard később a műsorban, amelyben a film többi szereplője, így Hector Elizondo és Laura San Giacomo, valamint a rendező, Garry Marshall is részt vettek. Julia a műsorban azt is elárulta, hogy a kedvenc jelenete a filmből az volt, amikor közvetlenül a találkozásuk után átvette Richard karakterétől a kormányt és végighajtott a Hollywood Boulevard-on.

A csók habzsolva jó!
A Life.hu ITT gyűjtötte össze a filmtörténet legjobb mindent beleadó első csókjait, amelyekre mindörökké emlékezni fogunk.

A történetírók egyébként eredetileg egy sötét, prostitúcióval és drogokkal foglalkozó filmet terveztek a vászonra vinni, amely úgy végződött volna, hogy Richard karaktere kiteszi Juliát a kocsijából és utána dobja a pénzt. Végül azonban egy egészen másfajta hangvételű alkotás kerekedett ki a dologból, így Juliának egy második meghallgatásra is el kellett mennie, hogy ő alakíthassa Vivian - az eredetileg tervezettekhez képest megváltozott - szerepét.