Jön a hülye járások napja!

Forrás: Thinkstock -
hülye járás április 1. vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha vicces kedvedben ér a bolondok napja, menj a Deák térre, és mutasd meg, milyen hülyén tudsz járni! Jön a hülye járások napja. 

Április 1-jén a Deák téri templom előtt gyülekezhetnek azok, akiknek van saját "hülye járása". Mutasd meg, hogy tudsz T-Rexként, Chaplinként, újszülött borjúként sétálni, vagy alkoss egyedi műfajt.

Forrás: Thinkstock

Minden vicces járás megengedett, a lényeg, hogy bolondozz egy jót! Az eseményhez a Facebookon is tudsz csatlakozni.

Újra lehet Budapesten hullámvasutaznihttp://www.life.hu/news/20150326-budapesten-az-allatkertben-ujra-lehet-hullamvasutazni.htmlElkezdődött a főszezon a Fővárosi Állat- és Növénykertben és a hozzá tartozó Holnemvolt Parkban, ahol csütörtöktől újra birtokba veheti a közönség a hullámvasutat, a mesecsónakot és az összes játékot. NewsThinkstock"Ez a ki***** kérdés?!" - Cate Blanchett káromkodva vonult ki a tévés interjújárólhttp://www.life.hu/news/20150326-cate-blanchett-karomkodott-es-megsertodott-egy-interjun.htmlCate Blachettre egy kicsit mindig is úgy gondoltunk, mint egy igazi királynőre, hiszen kifogástalan a megjelenése, a viselkedése, nem keveredik botrányokba, nem iszik, nem káromkodik. Azaz várjunk csak! Káromkodva vonult ki egy ausztrál tévé interjúja közben. NewsAFPRózsaszínre festette a macskáját a nő, az állat belehalt a mérgezésbehttp://www.life.hu/news/20150326-rozsaszinre-festette-macskajat-a-no-az-allat-belehalt-a-mergezesbe.htmlEgy orosz médiaszemélyiség, Elena Lenina rózsaszínre festette a macskáját, mert olyan partira volt hivatalos, ahol csak rózsaszínben lehetett menni. NewsOrigoSzándékosan vezethette a hegynek a Germanwings gépet a pilótahttp://www.life.hu/news/20150326-szandekosan-vezethette-a-hegynek-a-germanwings-gepet-a-pilota.htmlA megtalált feketedobozon hallgató felvétel szerint mikor Patrick Sondenheimer kapitány vécére ment, Andreas Lubitz másodpilóta a fülkébe zárkózott, és nem engedte vissza a kapitányt. Lehetséges, hogy szándékosan vezette a hegynek a gépet. NewsMérföldkövek, amik meghatározzák egy nő életéthttp://www.life.hu/news/20150324-meghatarozo-eletkorok-egy-no-eleteben.htmlÁllítólag 34 évesen a legboldogabbak a nők, hatvan felett pedig heti egynél többször is szexelnek, nem úgy, mint negyven körül. Egy friss kutatásból kiderült, melyek a meghatározó életkorok nőknél. NewsThinkstockÍgy kerülnek lógók a logókba - Péniszek lephetik el a nagy cégekethttp://www.life.hu/news/20150325-peniszt-lehet-elhelyezni-cegek-logojaban.htmlKét srác sörözés közben kezdte el figyelni a nagy cégek logóit. Minél több ital fogyott, annál több kuki jelent meg a képeken. Innen jött a nagy ötlet, és megszületett a Penised.com oldal. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.