Pásztor Tibor, a Barátok közt kőkemény üzletemberét, Schneider Róbertet, Nóra új párját alakítja a sorozatban. A sármos színész annak ellenére lett sikeres a pályán, hogy nem vették fel a Színművészeti Egyetemre.

Pásztor Tibor egy véletlennek köszönhetően lett színész, hiszen sokáig futballozott és már NB1-es csapatban is játszott, amikor választania kellett a színészet és a profi sportolói pálya között.

„Nagyon nehéz döntés volt, pedig akkor már egyértelműen tudtam, hogy Győrből, ahol kezdtem a sportolói pályafutásom, eljövök. Bár szinte azonnal hívtak más csapatba, mégis az érzéseimre hallgattam. Pestre költöztem és a bizonytalan színészi pályát választottam" – mesélte Tibor, aki nem adta fel az álmait.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Az egyetemi felvételi egy fura szituáció, hiszen 5-10 percben kell bizonyítani a tehetséget. Ezekben a meghatározott pillanatokban sosem tudtam igazán magamat adni, nem voltam belevaló. Mindig áhítattal figyeltem azokat, akik bejutottak, ők nálam sokkal vagányabb, lazább srácoknak tűntek." – emlékezett vissza a színész, aki végül a Shakespeare színiakadémián szerzett színészi képesítést, majd a Bárka színházban elkezdte pályafutását. Jelenleg szabadúszóként dolgozik, és remek lehetőségnek tartja, hogy bekerült az RTL Klub napi sorozatába.

„Augusztusban kerültem bele a Barátok köztbe, akkor kezdtem forgatni. Szerintem magyar színésznek, nap, mint nap kamera előtt állnia, nagyon szerencsés helyzet. Főleg úgy, hogy szeretnék minél többet filmezni" – magyarázta Tibor, aki a producer váltásról is mesélt (év elején, Kalamár Tamás távozott a Barátok közt éléről, és Rozgonyi Ádám vette át a munkáját)

„Ádám egy igazi úriember, türelmes, kifinomult. Tamást nem volt időm jól megismerni, mert amikor jöttem, ő nemsokára távozott, így nem is éreztem sokat ebből a váltásból. Nyilván, vannak változások, de mi színészek nem sokat éreztünk meg ebből végezzük a dolgunkat" - mesélte a sorozat Schneider Robija, aki karakteréről is mesélt.

„Jó lenne, ha a karakter szerethetőbb oldalát jobban meg tudnám mutatni, és nem csak a gyanakvó, számító, pénzzel foglalkozó embert látnák a nézők. Azt gondolom, a való életemben Robihoz hasonlóan céltudatos vagyok, de lépéről-lépésre szeretnék haladni" – mosolygott a színész, aki a sorozatban egy idősebb nőt szeret, így adódott a kérdés, volt-e már kapcsolata idősebb hölggyel élete során.

/1503/P_szt2015327191634

„Régebben voltak kilengéseim, de idősebb nővel sosem éltem együtt. Jelenleg van párom, Molnár Gyöngyi színésznő, akivel januárban költöztünk össze. Ő az első nő, akivel együtt is élek. Mivel a párom szakmabéli, ezért pontosan tudja, mivel jár egy napi sorozatban szerepelni" – mesélte Tibor, akit reméljük, még sokáig látunk majd sorozatbeli párja, Nóra oldalán.