Nem kellene, hogy gondot okozzon, ha arra kerül sor, hogy nagydolgodat kell végezned szerelmed lakásán, de sokan mégis stresszelnek rajta, ugyanúgy, mint az irodai vécé használatán is. Tippjeinkkel soha többet nem fogsz ezeken izgulni!

Sok kérdést vet fel az első alkalom, mikor nagy a szükség, és nem otthon, nyugiban mehetsz vécére, hanem mondjuk az imádott férfi fürdőjében. Mi lesz, ha hangos lesz? Mit van, ha nincs légfrissítője? Esetleg azon stresszelsz, milyen érzés lesz a reptéri mosdóban, amikor kijössz, és a hosszú sorban várakozó nők közül mindenki tudni fogja, hogy a te hosszabb dolgod miatt kellett ennyit sorban állniuk?

Adunk néhány tippet a kellemetlen szituk ellen!

Forrás: Thinkstock

Az irodai mosdóban

Válaszd a lehető legmesszebbi vécét, így a többieknek is teret hagysz, és téged sem zavar meg senki. A művelet előtt dobj be egy kevés vécépapírt a vécékagylóba, ez felfogja a kellemetlen csobbanás hangját. Húzd le többször a vécét, hogy megelőzd a kellemetlen szagokat! Ne vigyél magaddal telefont! Azt akarod, hogy te legyél az a munkatárs, akiről mindenki azt beszéli, hogy 20 percre eltűnik a mosdóban, és a mérges madarakkal támadja a disznókat, miközben a dolgát végzi? Na ugye. 

A párod lakásában

Először is: ha nagyon félsz a dologtól, van egy szuper trükk, amit mindig bevethetsz. Küldd le a kisboltba. Éppen pont most fogyott el a tojás, amikor rántottát akarsz neki sütni? Ó jaj, hát muszáj lesz leszaladnia pár percre. Ez mindig beválik, de rossz hír azoknak, akik nem szeretnek sütni-főzni, ez után muszáj lesz tényleg készítened valamit, aminek az alapanyagáért leküldöd. Ha ezt meg akarod úszni, inkább hozass vele ásványvizet. Ha ez a művelet mégsem jött össze, akkor csak simán legyen nálad valami fújós illatosító, akár a dezodorod vagy egy miniparfüm, illetve ha van ablak, azonnal nyisd ki. Kellemetlen hangok? Pont mutatni akartál neki egy remek albumot, nem? Tegyél be valami zenét, a pasi pedig hallgassa azt, amíg te valami máson ügyködsz... Nem akar zenét hallgatni? Akkor csak nyisd meg a csapot, hogy a vízfolyás elnyomja a hangokat.