Útmutató az udvarias kakiláshoz - Így végezd a dolgod a pasid lakásában

Forrás: Thinkstock -
udvariasság tippek vécé kaki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kellene, hogy gondot okozzon, ha arra kerül sor, hogy nagydolgodat kell végezned szerelmed lakásán, de sokan mégis stresszelnek rajta, ugyanúgy, mint az irodai vécé használatán is. Tippjeinkkel soha többet nem fogsz ezeken izgulni!

Sok kérdést vet fel az első alkalom, mikor nagy a szükség, és nem otthon, nyugiban mehetsz vécére, hanem mondjuk az imádott férfi fürdőjében. Mi lesz, ha hangos lesz? Mit van, ha nincs légfrissítője? Esetleg azon stresszelsz, milyen érzés lesz a reptéri mosdóban, amikor kijössz, és a hosszú sorban várakozó nők közül mindenki tudni fogja, hogy a te hosszabb dolgod miatt kellett ennyit sorban állniuk?

Adunk néhány tippet a kellemetlen szituk ellen!

Forrás: Thinkstock

Az irodai mosdóban

Válaszd a lehető legmesszebbi vécét, így a többieknek is teret hagysz, és téged sem zavar meg senki. A művelet előtt dobj be egy kevés vécépapírt a vécékagylóba, ez felfogja a kellemetlen csobbanás hangját. Húzd le többször a vécét, hogy megelőzd a kellemetlen szagokat! Ne vigyél magaddal telefont! Azt akarod, hogy te legyél az a munkatárs, akiről mindenki azt beszéli, hogy 20 percre eltűnik a mosdóban, és a mérges madarakkal támadja a disznókat, miközben a dolgát végzi? Na ugye.

A párod lakásában

Először is: ha nagyon félsz a dologtól, van egy szuper trükk, amit mindig bevethetsz. Küldd le a kisboltba. Éppen pont most fogyott el a tojás, amikor rántottát akarsz neki sütni? Ó jaj, hát muszáj lesz leszaladnia pár percre. Ez mindig beválik, de rossz hír azoknak, akik nem szeretnek sütni-főzni, ez után muszáj lesz tényleg készítened valamit, aminek az alapanyagáért leküldöd. Ha ezt meg akarod úszni, inkább hozass vele ásványvizet. Ha ez a művelet mégsem jött össze, akkor csak simán legyen nálad valami fújós illatosító, akár a dezodorod vagy egy miniparfüm, illetve ha van ablak, azonnal nyisd ki. Kellemetlen hangok? Pont mutatni akartál neki egy remek albumot, nem? Tegyél be valami zenét, a pasi pedig hallgassa azt, amíg te valami máson ügyködsz... Nem akar zenét hallgatni? Akkor csak nyisd meg a csapot, hogy a vízfolyás elnyomja a hangokat.

Cudar napok vár ránk – jön a zimankóhttp://www.life.hu/news/20150330-idojaras-huvos-cudar-napok-varnank-rank-jon-a-szel-eso-ho-a-front-erzekenyeknek-fajhat-a-feje.htmlHűvös szél, hóesés és frontok sokasága vár ránk az elkövetkező héten. Mindenkinek ajánlott felvérteznie magát, a fejfájás és a vérnyomás ingadozás ellen.News--Havazással köszönthet be az áprilishttp://www.life.hu/news/20150329-ilyen-idojaras-varhato-havazassal-koszonthet-be-az-aprilis.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat jeletése szerint április elején akár hó is eshet a hegyekben, az aránylag hideg idő pedig egészen húsvétig eltarthat. NewsThinkstockFöld órája - Sötétbe borult a Times Square és az Empire State Buildinghttp://www.life.hu/news/20150329-new-york-tobb-jelkepe-illetve-nevezetessege-igy-a-times-square-es-az-empire-state-building.htmlNew York több jelképe, illetve nevezetessége, így a Times Square és az Empire State Building, illetve az ENSZ székháza is sötétbe borult egy órára szombat este a Föld órája globális környezetvédelmi akció keretében.NewsAFPKözös gyermekükkel várandós Andreas Lubitz barátnője? http://www.life.hu/news/20150330-kozos-gyermekukkel-varandos-andreas-lubitz-baratnoje.htmlMiért lett öngyilkos, és miért vitt magával sok más embert is a halálba Andreas Lubitz, a Germanwings-gép másodpilótája? Ilyen és ehhez hasonló kérdések, és az ezekre való válaszok foglalkoztatnak most mindenkit. Napról napra új információk látnak napvilágot az ügyben, amelyek csak icipici részei lehetnek az igazságnak. NewsAFPMi történik a pilóták pszichológiai vizsgálatakor?http://www.life.hu/news/20150327-ez-tortenik-a-pilotak-pszichologiai-vizsgalatakor.htmlA Germanwings-katasztrófa ügyében nyomozó rendőrök korábbi megállapításai szerint a gép másodpilótája, Andreas Lubitz szándékosan vezette a földnek az A320-as Airbust. A pilóták pszichológiai vizsgálatai miatt komoly ellenőrzések indultak a világ valamennyi légitársaságánál.News--Taylor Swift is ott van a világ legnagyobb vezetői közötthttp://www.life.hu/news/20150327-taylor-swift-is-ott-van-a-vilag-legnagyszerubb-vezetoi-kozott-a-fortune-magazin-listaja-szerint.htmlA Fortune magazin idén másodszor állította össze a „World's Greatest Leaders," vagyis a világ legnagyszerűbb vezetőinek listáját, aminek hatodik helyére a szemtelenül fiatal énekesnő került.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.