Bajor Imre özvegyét Ildikót a színész barátai támogatják

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
támogatás Bajor Imre özvegy Heilig Gábor Verebes István Juszt László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyolc hónapja elhunyt színész özvegye, nem maradt magára, mert lelkileg és anyagilag is mellette állnak Bajor Imre hű barátai.

Bajor Imre temetése után, a magára maradt Ildikó visszavonult életet élt. Az özvegynek nehéz a helyzete, de szerencsére van aki a segítségére siessen, hiszen Bajor Imre legjobb barátai - ahogy annak idején megígérték - nem hagyták egyedül. A Bors értesülései szerint rendszeres támogatásban részesíti több ismert közéleti szereplő, köztük Verebes István, Juszt László, Heilig Gábor és Eszményi Viktória is. A hírességek persze nem beszélnek erről, de az ismerősök tudják, hogy kik azok, akik Ildikót kérés nélkül is segítik.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

„Ez az asszony sosem kér, nem panaszkodik senkinek, de nyilvánvaló, hogy nincs könnyű helyzetben sem anyagilag, sem lelkileg" – mondja az egyik névtelenséget kérő ismerőse. „Ezzel együtt azt lehet mondani, hogy van remény, mert Imi barátai – az a kevés, aki mellette maradt – a mai napig nem engedték el Ildikó kezét. Nagyon kevesen maradtak körülötte, most már tényleg csak azokkal tartja a kapcsolatot, akikben feltétel nélkül megbízik. Van, aki pénzzel, de a legtöbben ebéd-vacsora meghívásokkal, hosszas beszélgetésekkel járulnak hozzá ahhoz, hogy az élete könnyebben elviselhető legyen"

Könyv Bajor Imre életéről

A Life.hu cikkében olvasható, hogy Bajor Imre lánya, Bajor Lili is megjelent az édesapja életérő szóló könyvbemutatón, és a könnyeivel küszködve emlékezett édesapjára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.