A nyolc hónapja elhunyt színész özvegye, nem maradt magára, mert lelkileg és anyagilag is mellette állnak Bajor Imre hű barátai.

Bajor Imre temetése után, a magára maradt Ildikó visszavonult életet élt. Az özvegynek nehéz a helyzete, de szerencsére van aki a segítségére siessen, hiszen Bajor Imre legjobb barátai - ahogy annak idején megígérték - nem hagyták egyedül. A Bors értesülései szerint rendszeres támogatásban részesíti több ismert közéleti szereplő, köztük Verebes István, Juszt László, Heilig Gábor és Eszményi Viktória is. A hírességek persze nem beszélnek erről, de az ismerősök tudják, hogy kik azok, akik Ildikót kérés nélkül is segítik.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

„Ez az asszony sosem kér, nem panaszkodik senkinek, de nyilvánvaló, hogy nincs könnyű helyzetben sem anyagilag, sem lelkileg" – mondja az egyik névtelenséget kérő ismerőse. „Ezzel együtt azt lehet mondani, hogy van remény, mert Imi barátai – az a kevés, aki mellette maradt – a mai napig nem engedték el Ildikó kezét. Nagyon kevesen maradtak körülötte, most már tényleg csak azokkal tartja a kapcsolatot, akikben feltétel nélkül megbízik. Van, aki pénzzel, de a legtöbben ebéd-vacsora meghívásokkal, hosszas beszélgetésekkel járulnak hozzá ahhoz, hogy az élete könnyebben elviselhető legyen"

Könyv Bajor Imre életéről
A Life.hu cikkében olvasható , hogy Bajor Imre lánya, Bajor Lili is megjelent az édesapja életérő szóló könyvbemutatón, és a könnyeivel küszködve emlékezett édesapjára.