Újabb titok látott napvilágot Michael Jacksonról

Forrás: AFP -
hotel Tréfa Michael Jackson gyerekcsíny titok telefonbetyár popsztár Russel Crowe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes titokra derült fény a napokban a halott popsztárról: Russel Crowe egy interjúban mesélt arról, hogy Michael Jackson évekig telefonbetyárkodott vele, hotelekben hívogatta őt. Pedig személyesen soha nem találkoztak.

Michael Jackson ugyan már hat éve nincs közöttünk, mégis tartogat még nekünk meglepetéseket. Legutóbb Russel Crowe számolt be arról, hogy a híres énekes sokszor telefonbetyárkodott vele. „Soha nem találkoztunk, soha nem ráztunk kezet, de kitalálta, hogy milyen néven jelentkeztem be a hotelekbe, így mindenhol elért."

Forrás: AFP

A sztár elmondása szerint a hívások gyerekcsínyre hasonlítottak: sokszor elváltoztatta a hangját, valamilyen dilis viccet mesélt, vagy azzal tréfálkozott, hogy a színész veszélyben van a hotelben. Legtöbbször ezzel zárta a hívást: „Ne aggódj Russel. Csak vicceltem. Michael vagyok."

Michael Jackson attól félt, hogy lelövik a színpadon

Hetekkel a halálos gyógyszer-túladagolás előtt megjósolta saját halálát a pop királya. Ahogy arról a Life.hu is hírt adott, Jacko még a barátaitól is elbúcsúzott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.