Bochkor Gábor nem hagyja magát, kiosztotta Lang Györgyit

Forrás: TV2 -
Music Fm vita Lang Györgyi karmester nyílt levél beszólás Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forr a hangulat a rádiós és az énekesnő között: a kedélyek egy ideig még biztosan nem csillapodnak, hiszen Bochkor Gábor reagált Lang Györgyi korábbi beszólására.

Lang Györgyi pár napja nyílt levelet írt Bochkor Gábornak : "Egy biztos, nálatok lejjebb nem sokan vannak, elmehetnétek az MTVA-ba időjárás-jelentőnek" - írta akkor Györgyi, miután Bochkor Gábor a Music FM Önindító című műsorában kijelentette, hogy a karmesterszakma egy nagy blöff és a világhírű japán karmester, Kobajasi Kenicsiro a 70-es évek nagy tévedése. Az énekesnő kemény szavaira most a Best magazinban reagált Bochkor Gábor.

Forrás: TV2

A rádiós kifejtette, hogy nem kell szó szerint venni, ami egy rádióműsorban elhangzik, és össze lehet kacsintani vele a vicceken. Majd a végén csípős megjegyzést tett Györgyi munkásságára: „Jöhetnék most baromira felkészülten a te munkásságodat elemezve, hogy mennyi nívótlan, gagyi, olcsó, hatásvadász dolgot találtam, de nem teszem, mert a te közönségednek, a te képességeiddel, ez számomra teljesen rendben van. Nincs okom bántani, mert ott és úgy jól van, ahogy van" – írta Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.