pornószínésznő TV2 Mokka életveszély ugrás helikopter Aleska Diamond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életveszélyes mutatványra vállalkozott Aleska Diamond, aki a Mokka élő adásában ugrott ki 600 méter magasról egy helikopterből. Aleskát mindössze egy gumikötél tartotta.

Váczi Gergő a műsorban elmondta, hogy ilyen különleges mutatványra kevesen vállalkoznak, de a vagány Aleskát - akitől eddig sem álltak távol a különleges attrakciók - ez sem riasztotta vissza. Íme a videó a lélegzetelállító ugrásról, ahol azért a negyedik perctől látható, miként hezitál a Aleska, és miként lökik le őt a mélybe:

Gergő, aki élőben kapcsolt a kiskunlacházi helyszínről, transzba esett a mutatvány láttán, még annak ellenére is, hogy úgy tűnt, Aleskát valaki kitaszajtotta a helikopterből. „Hogy ugrott Aleska vagy lökték, az majd kiderül. Lesápadtam nagyon kemény volt" – kommentálta a látványt Gergő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.