Hipochonder bugyiszagolgató érkezett az Éden Hotelbe

bugyi Éden Gyula hipochondria Éden Hotel 3 Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn este megérkezett az Éden Hotel új játékosa, Gyula. Beköltözése után rögtön furcsa küldetést kapott: rövid időn belül meg kell találnia egy kék műanyag lepke párját. 

Az új csábító, a nyíregyházi Gyula bevallottan hipochonder és tériszonyos. Az operatőrként dolgozó 29 éves férfi azt tervezi, természetével veszi majd le a lányokat a lábukról. Egyelőre eddig még nem jutott el, de egy fiókból kikandikáló bugyit már sikerült megszagolnia.

Ilyen a hipochondria

Rettegés, halálfélelem tölti ki a napjaidat, minden szokásostól eltérő érzés, apró fájdalom vagy testi jelenség megtapasztalásakor pánikba esel, és böngészni kezded az internetet: milyen súlyos betegség támadott meg? Bővebben itt olvashatsz erről!

Beus már a srác első estéjén nagyon szerette volna, ha Gyula megnyílik, azaz zuhanyzáskor leveszi a fürdőnadrágját, erre azonban egyelőre nem került sor. Az erről szóló párbeszéd mindenesetre zseniális.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.