Gyászol Madonna: holtan találták Hollywood elsőszámú sztárorvosát

Forrás: AFP/Cindy Ord -
bőrgyógyász halál öngyilkos rendőrség orvos öngyilkosság nyomozás körülmény Madonna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fredric Brandt, aki Hollywood krémjét kezelte, a miami-i rendőrség eddigi információi szerint öngyilkos lett.

Vasárnap reggel holtan találtak rá miami-i otthonában a híres sztárbőrgyógyászra, Fredric Brandtre. A rendőrség szerint a 65 éves orvos önkezével vetett véget életének: a nyomozás eddigi eredményei szerint felakasztotta magát.

Forrás: AFP/Cindy Ord
Pucér fenék mehet, csupasz mell nem? Madonna kiosztotta a közösségi oldalakathttp://www.life.hu/intim/20150405-madonna-fellazadt-es-kiosztotta-a-kozossegi-oldalakat-azert-amiert-fedetlen-mellekkel-nem-lehet.htmlBotrány! A fedetlen keblű Madonna-fotót eltávolította az Instagram. Az 56 éves énekesnő nem ment el emellett szó nélkül. IntimOrigoOrvosi műhiba miatt halt meg Bochkor Gábor nagymamájahttp://www.life.hu/drlife/20150320-orvosi-muhiba-miatt-halt-meg-bochkor-gabor-nagymamaja-errol-a-music-fm-oninditoban-beszelt.htmlBochkor Gábor a Music Fm Önindító című műsorában személyes tragédiájáról mesélt. Dr. LifeOrigoMagnéziumolaj - új csodaszer a bőrnek? Ezeket mindenképp tudnod kell róla!http://www.life.hu/trend/20150326-magneziumolaj-a-szepsegapolasban-hogyan-kell-hasznalni.htmlA magnéziumolaj tipikusan olyan anyag, aminek bőrápoló hatásairól nem sokat lehetett hallani, eddig ugyanis leginkább csak magnéziumpótlásra használták. Vajon tényleg helyettesítheti a hidratáló krémeket, ráadásul még a pattanásaidat is kezelheted vele? Most eláruljuk!Trend--Bipoláris zavarára kapott gyógyszerek miatt elvesztette bőre 90 százalékát a fiatal lányhttp://www.life.hu/drlife/20150327-allergias-reakciot-valtott-ki-a-fiatal-lanynal-a-gyogyszere-elvesztette-borenek-90-szazalekat.htmlA 24 éves egyetemista lány, Khaliah Shaw bipoláris zavarára kapott gyógyszereket, amelyek olyan súlyos allergiás reakciót váltottak ki, hogy a lány elvesztette bőrének 90 százalékát. Dr. Life--18 kilót nyom a 10 hónapos óriásbébi – Nem értik az orvosokhttp://www.life.hu/drlife/20150302-aliya-saleem-10-honapos-kisbaba-18-kilot-nyom-az-orvosok-nem-ertik-a-hizas-okat.htmlA családnak egyelőre nincs pénze alaposabb vizsgálatra, hogy kiderüljön, mi okozza a kis Aliya Saleem rohamos hízását.Dr. Life--Miranda Kerr pucéran reklámozza a természetes bőrápolásthttp://www.life.hu/trend/20150330-miranda-kerr-modell-meztelenul-reklamozza-a-termeszetes-borapolast.htmlMiranda Kerr a természetes bőrápolás híve és még a felsőjét is ledobta, hogy felkeltse a figyelmet ennek fontosságára.TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.