Amerikából hazatérve komoly bosszúsággal kellett szembesülnie Radics Giginek, akinek feltörték a weboldalát. Az énekesnő már intézkedett is az ügyben. 

Alighogy feltöltődve hazatért Amerikából, Radics Gigi énekesnőnek máris komoly bosszúsággal kellett szembenéznie. Illetéktelenek ugyanis feltörték a weboldalát.

Forrás: Facebook/Radics Gigi

„Sajnálattal közlöm, hogy feltörték a "radicsgigi.hu" oldalamat. Még nem tudom, hogy mikor indulhat el újra, de addig itt, a Facebook oldalamon értesítek mindenkit a fontos eseményekről" – írta Gigi.

Nem ő az egyetlen
Ahogy a Life.hu cikkében olvasható , az Éjjel-Nappal Budapest várandós sztárja, Nádai Anikó teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy nevével, fotóival és privát életével él vissza a Facebookon egy idegen. Hernádi Judit pedig azért lett dühös, mert a nevében közöltek egy segítségkérő levelet, amely jó ideig keringett az interneten. A siket szépségkirálynő, Weisz Fanni úgy érzi, hogy ellopták az életét azok a csalók, akik a nevében egyeztettek munkákat, randevúkat, sőt fogadtak telefonhívásokat is.