Szikora Róbert X-Faktor Jakab-Péter Izabella Tóth Andi R-GO Ilyés Jenifer RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívesen táncolna mentora, Szikora Róbert mögött a tavalyi X-Faktor győztese, Tóth Andi.

Szikora Róbert már az X-Faktor alatt elmesélte a Life.hu újságírójának, hogy a mentoráltjainak a műsor után sem fogja elengedni a kezét. A zenész már akkor tervezte, hogy a három lánnyal egyszer majd színpadra lép. Most lehet, hogy az R-GO frontemberének valóra válik az álma – írja a Bors.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Ha minden jól megy, akkor Szikora Robi és a lányok címmel lesznek közös fellépéseink Jakab-Péter Izabellával, Ilyés Jeniferrel, Robival és az R-GO-val. Egyelőre még nem tudom, hogy a háttérben is táncolunk majd vagy csak énekelünk Robi mellett, de simán bevállalnám, hogy előadjunk egy pörgős dalt, és beálljunk a gidák mellé táncolni. Imádok a színpadon mozogni, úgyhogy ezeken a nyári fellépéseken bármi megtörténhet" – tette hozzá nevetve Andi, akinek az ötletét Robi kitörő örömmel fogadta.

A gidáim profik és több éve benne vannak az X-Faktor tánckarában. Sokat dolgoztak már együtt Andival is, ismerik egymást. Ezért úgy gondolom, hogy egy pillanat alatt létrejöhetne a közös produkció" – mondta a zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.