A Life.hu keddi információi szerint megszűnhet Kasza Tibi talkshowja a TV2-n. Úgy tudjuk, a napokban az utolsó epizódokat rögzítik, de nem folytatódik tovább a műsor. Kasza Tibor meglepődött a hír hallatán.

Első utunk természetesen a műsorvezető felé vezetett, aki telefonon nemcsak hogy cáfolta az értesüléseket, de meg is lepődött a hír hallatán: 

"Nagykönnyedén tudom azt a hírt cáfolni, hogy megszűnne a Kasza! show, ugyanis a forgatások folyamatosan zajlanak. Mivel a visszajelzések nagyon jók, a közönség szereti és nézettségben is hozza,  amit elvárnak a műsortól, így teljesen pozitívan nézek a jövőbe és remélem, hogy a nyári szünet után, ősszel újra folytatjuk a munkát. Nézd, akinek halálhírét keltik az sokáig él, remélem a műsorommal is így lesz, mert hiánypótló humoradagra mindig szüksége lesz az embereknek" – reagált a hírekre Tibi.

Sikerült elérnünk a TV2 kommunikációs vezetőjét, Koltay Tamást, aki szintén cáfolta a hírt. "A hír nem igaz, a Kasza! show-t nem tervezzük levenni a képernyőről."

Fotó: Polyak Attila - Origo

A műsor jó nézettségéről nemrég az Origo is beszámolt. Emlékezetes adásokat tudhat maga mögött a produkció: a műsorban láthattuk sztriptíztáncot lejteni Hajdú Pétert

Megtudtuk, hogy Tilla szexelt-e már a munkahelyén

De arra is fény derült, hogyan néz ki Berki Krisztián szőke nőként

 

Szebb napok?
Korábban a SuperTV2-n futó Kasza! című műsort olyan megtiszteltetés ért, mint még egyet sem a korábban leánycsatornákon futó produkciók közül. A műsor a TV2 képernyőjén megújult színpadképpel, sztárvendégekkel, sok zenével és meglepetésekkel folytatta pályafutását. Kasza Tibor így nyilatkozott akkoriban: „Egy álmom vált valóra ezzel, és őszintén bevallom, nagyon büszke vagyok. Az emberek szeretik, ha egy műsor és egy ember tele van öniróniával, és én ilyen vagyok, de ez belőlem jön, hatalmasakat tudok nevetni saját magamon.”