Váratlan helyzeteket és szélsőséges érzelmeket ígér a TV2 új műsora, az Összezárva Friderikusszal, melyben az interjúkészítés nagymestere és vendége 24 órát töltenek majd összezárva.

Nincs kilépés, nincs kapcsolat a külvilággal, csak Friderikusz Sándor és a vendége vannak, illetve a mindent rögzítő kamerák léteznek majd az alatt az egy nap alatt, amíg a műsort forgatják. A műsorvezető előtt tehát semmi sem maradhat titokban! Vendégeit egy lakótérben fogadja majd, így pedig egy beköltözős valóságshow-hoz hasonlóan működő szabályrendszerbe kerülnek: ott esznek, isznak, beszélgetnek, alszanak. Az egynapos összezártságból pedig egyórás szórakoztató műsor készül.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

„Humán labor, ahogy én nevezem ezt a számomra is kísérleti műsor-sorozatot! Magam is izgulok azon, mit kezdünk egymással, alkalomról-alkalomra változó vendégem és én. 24 óra nagyon sok, de arra talán elég, hogy kiről-kiről egy idő után automatikusan lehulljon az esetleg gondosan őrzött álarca" – árulta el Friderikusz Sándor.

A sztárok igazi arcát ismerhetjük meg
A legismertebb magyar sztárok, közéleti személyiségek érkeznek majd az „Összezárva Friderikusszal" díszletei közé. Köztük olyan vendégek is, akikről alapjáraton el sem tudnánk képzelni, hogy akárcsak néhány órát is együtt töltenek Friderikusz Sándorral.