Károly herceg és Kamilla immár 10 éve házasok. Ennyi idő kellett ahhoz is, hogy a közvélemény elfogadja ezt a szerelmet, és a britek Kamillát ne Diana ellenségének lássák.

Egy évtizede vette el Károly herceg második feleségét, Kamillát. A britek kezdetben komoly ellenszenvvel viseltettek a frigy iránt, hiszen őket okolták Diana szomorú sorsa miatt.

Forrás: AFP

Az idő azonban a szerelmespárt igazolta. Károly minden interjúban nyilatkozott feleségéről, és mindig mondott róla néhány dícsérő szót. A herceg kampánya utat is tört a britekhez, akik egyre jobban megkedvelték a nőt. 

Forrás: AFP

Kamilla egyébként egyre több jótékonysági szervezetet látogat és támogat, és férjével is egyre több hivatalos rendezvényen vesz részt. A közvéleménynek persze az is sokat számít, hogy Diana fiai, Vilmos és Harry herceg is régóta jó viszonyt ápolnak Kamillával.

Szexbotrányok a brit királyi családban
Gárdisták maszturbálása, a királynő komornyikjának melegpornója és nyilvános szex Windsor ősi falainál. A brit királyi család az elmúlt két évtizedben sem szűkölködött kisebb-nagyobb patáliákban, és akkor még bele se melegedtünk a felsorolásba. Itt elolvashatod az elmúlt 20 év legérdekesebb eseteit.