Kamilla walesi hercegnő jótékonyság Károly herceg házassági évforduló közvélemény Diana hercegnő brit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Károly herceg és Kamilla immár 10 éve házasok. Ennyi idő kellett ahhoz is, hogy a közvélemény elfogadja ezt a szerelmet, és a britek Kamillát ne Diana ellenségének lássák.

Egy évtizede vette el Károly herceg második feleségét, Kamillát. A britek kezdetben komoly ellenszenvvel viseltettek a frigy iránt, hiszen őket okolták Diana szomorú sorsa miatt.

Forrás: AFP

Az idő azonban a szerelmespárt igazolta. Károly minden interjúban nyilatkozott feleségéről, és mindig mondott róla néhány dícsérő szót. A herceg kampánya utat is tört a britekhez, akik egyre jobban megkedvelték a nőt.

Forrás: AFP

Kamilla egyébként egyre több jótékonysági szervezetet látogat és támogat, és férjével is egyre több hivatalos rendezvényen vesz részt. A közvéleménynek persze az is sokat számít, hogy Diana fiai, Vilmos és Harry herceg is régóta jó viszonyt ápolnak Kamillával.

Szexbotrányok a brit királyi családban

Gárdisták maszturbálása, a királynő komornyikjának melegpornója és nyilvános szex Windsor ősi falainál. A brit királyi család az elmúlt két évtizedben sem szűkölködött kisebb-nagyobb patáliákban, és akkor még bele se melegedtünk a felsorolásba. Itt elolvashatod az elmúlt 20 év legérdekesebb eseteit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.